• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Che che :-D Já jen, jestli jste to třeba někde nečetli... O:-) Má angličina je smutná, jednodušší knihu ano, hovorové chaty a herní obraty ne-e. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ok, jako necekas ted jako od nekoho, kdo ma 1 artefakt, ze bude resit problemy lidi s plnym pytlem artefaktu, a vsema dvakrat? :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Sešly se mi už tři na snižování časů nabíjení Sloupů a je to takové divné. A dva na dosazování na dálku a tam je to ultradivné. Jelikož nejde nic vyhodit, leda nenasadit, tak nevím, jak to optimalizovat.

    LUDEKTATA: Budu vědět večer - míra chtění je velmi vysoká :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pokracovani pribehu toho cloveka co ma dve zdanlive stejne 4/4 maxnute potvory, konecne je hodil i na presne stejne utoky

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: vyhovuje mi libovolny cas
    a na EX raid mi pozvanka nedosla i kdyz jsme toho metapoda poctive zabili :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: artefakty se stejnym efektem se nescitaji, mel by pusobit vzdycky ten lepsi (nebo mozna nejdou ani spolecne nasadit, nemam je tak nevim)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Co sobotní Dlouhé ruce a případně i lure party na Chodově?
    Radši spíš dopoledne (v 13:00 je PoGo EX raid v OC Chodov a večer už program mám), na případné lurování jsem našel místo se 4 sloupy u nás na sídlišti, samotné okolí OC Chodov prohlídnuté nemám. Co vy na to?
    SARGO
    SARGO --- ---
    KOTVUS: 1) Často, když už někde nějaká vzácnější potvora je, je poblíž další. Ale připadá mi to spíš jako takové okruhy, než konkrétní místa
    5) Určitě její nepřítomnost neznamená, že už je obsazená

    KLERIK: Jestli je to pravda, tak si připadám ošizeně. Fakt mi nepřipadá, že bych viděla něco extra :-))

    ALFACAD: Ne, vrací se jenom při přechodu 15 a 27 - bojuješ v arénách a soubojích jenom s hráči z daného okruhu úrovní

    Nevíte někdo, jak je to s artefakty, které mají podobný účinek? Nasčítávají se, ruší vzájemně, působí jenom jeden (který)?
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    tak jsem to taky zkusil :-), závěry az pozdeji jen info nekde jsem četl že veskery potvory s gymu se vracejí vzdy po pátém levelu tedy 5, 10, 15 ... je to pravda?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: super, díky. To je důvod dnes ten lvl dodělat!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: to je pravda, proste az od 21. vidis full spawny
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Teď jsem někde narazil na domněnku, že od 21 lvlu mohu nacházet wild příšerky co teď na 20lvl nenajdu.... Lež /pravda?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOTVUS:
    1 - ne, je to random. Nicmene je mozne, ze v riftech je to jinak - dneska jsem nahodne overil, ze kdyz zustanu v riftu, tak mi jedna rare potvora opravdu z presne stejneho mista prisla vickrat, nicmene nebyl to hodinovej inverval.
    2 - rift je stejny pro vsechny hrace
    3 - jsou generovane pro danny portal, dva rifty blizko sebe maji ruzne potvory/truhly/pilire
    4 - nemuze, ten limit je globalni
    5 - myslim, ze pokud MoD v riftu je, je tam pro vsechny bez omezeni
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    Mám pár dotazů k herním mechanizmům. Víte někdo?
    1) Používá hra "spawn pointy" jako PoGO? Tzn. objevují se potvory na stejných místech v nějakých daných intervalech? Nebo je to čistě random?
    2) Jsou rifty stejné pro všechny (rozloha, zda obsahují MoD)
    3) Jsou rifty vždy generované pro daný portál nebo opravdu odkrývají paralelní svět? Tzn. pokud se plocha 2 blízkých riftů překrývá, ukazují totéž (pilíře)?
    4) Může se zároveň líhnout více ancient vajec u různých MoD? Zatím se mi nepovedlo dostat se zároveň do více riftů obsahujících MoD zároveň.
    5) Nemůže (ne)přítomnost MoD v riftu souviset se 3 kokony, které má? Nemůže to být tak, že pokud jsou už všechny 3 jinými hráči obsažené, tak další už MoD nevidí.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Nedala jsem si pozor a přehouplo mě to do levelu 27... kolem pusto a prázdno, budu se muset zajet podívat do centra, jestli někoho najdu :-D Což je tedy mrzuté, že obsazování na dálku mi stále nefunguje. Ale zaručeně funguje ten artefakt, co dává možnost vybrat si bonus z obsazených arén ještě nějakou dobu po vyhození, protože ten jsem přesně využila. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: aha. To totiz nevim ze jde... sakra :-) tak to je docela uzitecny vedet, treba kvuli tomu, kdyz si chci nahatchovat 10 hod vejce nekam na 9.55 a pak nechat stranou az na dalsi level treba
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Minule sem měl jedno vejce u MoD a pak sem dostal desítku a normálně sem ho tam vyměnil. To už nejde?
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Hm hm hm. Zkusím zase po jedné odpoledne :-D Ale i tak by mi to mělo fungovat - včera jsem využila tuším jednou. (To bude spíš ta zlomyslnost, o které jsi psal - jak nemůžu ven, koukám hned na dva Portály z okna a vyprázněné arény... :-D)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: me treba zrovna funguje, rano jsem obsadil nejakou knihovnu na kopci (areny mi bohuzel nikdo nevybiji). Podle me spis maji nejaky problem s resetem toho timeru - vcera jsem vzdalene osazeni treba vubec nepouzil, tak mozna proto mi jde i dneska.
    SARGO
    SARGO --- ---
    A už zase nefungují artefakty. Ach jo :-) Ale beru to jako takové porodní bolesti - pořád si velmi užívám, jak krásně ta hra běží. :-))

    KLERIK: Já bych opravdu hodně hodně moc chtěla ty prodloužené ruce. Místo toho dostávám Věže - jako pěkný, třeba se na to jednou za čas ušetří, ale ten dosah! :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: ja naopak spoustu, ale uz prvni mel dracici tak jsem do dalsich nelezl - ale trochu me nastvalo, ze to byl rift u baraku, samozrejme 3 sloupy u me v pokoji (coz se mi nikdy nestane kdyz domu prichazim), a navic jsem mel jen 2 ancient vejce, a jakmile jsem tam jedno dal hned z dalsiho sloupu mi padlo 10 hod, ktery by se jinak hatchnulo, protoze portal byl uplne cerstvej.
    Jinak jako to, jak se rifty snazive vyhybaji nasemu domu, je az vtipny, si to asi zacnu fotit, kdykoliv je nejakej blizko, tak ma vzdycky nejakej atypickej tvar, abych v nem nahodou nebyl... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam