• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    Tak jo, tak si dáme pár dní samomluvy :D a uvidíme, jestli se to nějak rozjede, anebo mrtvost turistických klubů není proto, že jsou úzce tematicky některé zameřené, ale proto, že o to fakt nikdo nemá zájem:D

Já si letos tak nějak splnila vše, co jsem chtěla. A to hlavně být venku v přírodě co nejvíc to půjde a letos jsem byla venku fakt skoro každý víkend, často i se psem, tak jsme si to užívaly obě. Počasí kupodivu vycházelo na 1*, tak doufám, že příští rok to takhle klapne taky. Navíc si chci nechat pod stromeček nadělit novou neprofukavou lehkou bundu na léto, tak jsem zvědavá.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    A před koncem roku začnu tématicky, máte letos splněno, co jste si vysnili, že letos absolvujete? týdenní přechod, víkendový vandr, zkouška spaní pod širákem nebo aspoň celé odpoledne venku s dětmi?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    Ahoj,
    pojďme si povídat o všem, co jakkoli souvisí s výlety. Doufám, že tahle multi tématická turistická skupina Vás trochu povzbudí k tomu si tu povídat, sdílet zkušenosti, hledat nové kamarády nebo parťáky na výlety. Ostatní skupiny jsou většinou zaměřené nějakým konkrétním směrem, ať VHT, pro trempy, vodáky, nebo cestování do ciziny případně řešení výbavy.

Vytvoříme spolu příjemné místo pro všechny, kdo rádi chodí po ČR?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam