• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    KRISKA: co si pamatuji, tak tady : [ Společné výlety do přírody - pojeďte s námi a neseďte doma ] byla skupina lidi, co chodili pravidelne a davali se dohromady. Ja si myslim, ze najit nekoho neni tak veliky problem.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    HANELA: tyjo, tak particku tezce zavidim :) ale je super mit s kym vypadnout, uzit si prirody a dobre svacinky k tomu:) Dobrichovice - to mi neco rika presto musim jit hledat v mape
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MR_DAN: jo, sehnat ubytko mimo sezonu do 300/noc neni lehky a navic bez PC k dispozici jen z mobilu to neprida, pulka webu poradne nejede a mapa 5x8cm... :D ale ja mam kokorinsko rada, 2x vandrem - jednou prave spis vratenska rozhledna, houska, raj, svezivojice , psovka do melnika, letos mseno - houska, bezdez, holany, ceska lipa... a tydenni dovca s autem.se zakladnou ve msene pred lety... jo mam rada ten kraj a hodne mi jeste chybi prochodit...

melnik zas mi prisel fajn, ze z nej sice rovnou vyrazet na okruhy neni moc kam ale da se dobre prizpusobit s autobusem/vlakem
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    HANELA: to je super trasa! jeste je po ceste jedna sympaticka hospudka s krasnym nazvem "Čunčí huba" :D

KRISKA: Melnik je takovej trochu nestastnej, je dost bokem .. a Mseno by zas bylo bliz, ale je to pekna dira :D tam fakt neni vubec nic .. idealni na zakladnu by byla Duba, ale vubec netusim jak je to tam s ubytovanim
    ale tak dulezity ze jste si to uzily, Machuv kraj se da prolejzat opakovane a porad clovek objevuje novy krasny mista!

(neznam nic, cim vic toho clovek projde, tim vic toho jeste nezna!)

KRISKA
    KRISKA --- ---
    MR_DAN: nebivakovaly sme, tohle je nebivakovci kamoska, bivakovat jedu az pristi vikend :D

jinak sme mely zakladnu v melniku, takze z tupadel pres vidim k hospode u grobiana, ze msena pres kokorinsky dul do lhotky po cerveny a jete piskovcovy sochy kolem libechova. Debr ve msene dost znicenej tim vichrem, do kokorinskyho dolu byl zakaz vstupu ale obchazkou bychom pridaly km a to nebylo zadouci, projit se to dalo v pohode ale stromy popadany obrovsky vsude... pocasi vyslo, sem tam prehanka ale v celku v suchu sme byly.

super, ze si z trasy videl i neco novyho, pri tech dalkochodech snad ani neni moc mist, co neznas? kdyz za den stihnes tolik km.co jiny lidi za 3-4 dny
    HANELA
    HANELA --- ---
    Před dvěmi roky jsem si našla partičku, co spolu chodíme na výlety. Je to moc fajn, asi se ze mě stává závislák!
    V sobotu jsme šli z Kytína do Dobřichovic, je to jen 13 km, ale nám to stačí. Jdeme na pohodu, povídáme si, zastavíme se na něco dobrého (tentokrát jsme si na Skalce opékali buřty).
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KRISKA: kokorinsko kde konkretne? :-) bivakovali jste? jak to slo?
    ja sel tu trasu co jsem daval, ani jsem se nevymaznul v blate, kteryho bylo vsude habadej .. ten kus od porici do tynce jsem neznal a bylo to moc pekny
    plus jsem nabyl poznatek, ze ten vichr co byl chvili zpatky nadelal fakt docela paseku - polamany stromy, vyvraceny, chudak konopistskej zameckej park
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak co, jaky byly vylety? at uz lidsky vzdalenosti nebo pro supermany?

my si uzivali chko kokorinsko 3 dny plnymi dousky, skoda, ze nezbylo vic dovolene... je tam nadherne
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    8Z4S: driv jak v cili asi ne, nechci dochazet za tmy
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    MR_DAN: stihneš někde pívo? :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    zdarek! zitra se pujdu v ramci oslav statniho svatku projit kolem prahy, tak kdyby se nekdo chtel pridat - https://mapy.cz/s/2cFDV
    asi ne na celou trasu, ale treba na kousek, benesov-porici je napriklad super usek
    pojedu rychlikem v 6:32 z hlavaku (7:10 v benesove), pripadne o hodinu pozdejc, kdyz bude duvod :-)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    DJINN: tak to by bylo fajn, rada na vasi trasu mrknu! :) tuhle mam v merku s javornikama uz asi 2 roky, ale na 20 akci za rok potrebuju tak 15 partaku :D budu si muset pod stromecek prat nekoho, komu taky chybi partak, protoze to je fakt asi nejvetsi problem, proc to vsechno zustava porad v supliku
    DJINN
    DJINN --- ---
    KRISKA: My jsme to sli delsi dobu,nehnali jsme se. Zustali jsme chvili u prehrady,protoze bylo vedeo,a tak. Trochu byl problem s vodou,v lete se neda spolehat na studanky a chce to cepovat vodu v hospodach. Jednu studanku, ktera byla funkcni,ale blbe se hleda, jsme i popsali do vrcholove knizky na nejblizsim odpocivadle. Nekde mam mapku planovane trasy,kterou jsme pak v realu lehce zmenili, kdyz najdu,poslu, je-li zajem.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    DJINN: tak tohle jsem.myslim cetla loni. Taky jeden z planu do budoucna, vypada to jako fajn vylet, i kdyz 40km denne je teda docela dobra porce.... davam prednost CR, ale mam problem s partakem... postupne odpadaji, najnu novyho, je to na rok, na dve akce... neni to jednoduchy. a sama - to vim bohuzel, ze na to nemam.
    DJINN
    DJINN --- ---
    KRISKA: http://itras.cz/prechod-bilych-karpat/
    Sel jsem plus minus tohle. S pritelkyni jsme sli pomalu, potkali jsme lidi v protismeru,co to valili 40km za den.
    Lidi jsme potkali relativne malo,kdyz nepocitam pruchody dedinama.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: tak zatim mam rozecteno a parada, hned bych nekam vyrazila :D sakra kde se berou takovy kamaradi co by jeli taky :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MR_DAN: ja su vetsinou rada kdyz sezenu jednoho souputnika, natoz bandu :D jj, pocitam to podobne, akorat ja to mam spis 3-3,5h tak na 8h, tak rychle nechodim
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KRISKA: pri prumerny rychlosti 4,5 km/h a 6-7 hodinach pohybu za den (to je porad spousta casu na vysedavani po hospach) pocitej 25-30 km na den... ve vetsi skupine min, to se to tahne, nektery jsou schopny uprostred cesty shodit bagly, vyndat kytaru a zacit brnkat a kolovat rum, to se pak ujde za den i deset :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MR_DAN: jo, krusky/cesky les me laka, taky trochu strela, tam je to pro me hodne neznamej kraj a podle fotek fajn
    lakala me trochu i cesta z chomutova po stopach mrtve trate...

jo, cekam, ze tak 100 se ujit da i s cestou
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    jinak ja osobne venku spim jednu noc, kdyz me hodne premlouvaj tak dve, ale jsem na to fakt cimprlich, potrebuju se mejt :D a to navic ve vode co neni moc studena :D jako medveda grizzlyho uskrtim vlastnorucne tkanickou od bot, ale do horskyho jezirka nevlezu ani nahodou :D
    jinak kdyz na me doma jeste nikdo necekal, tak jsem cundroval a obcas i sam, neni se v lese ceho bat, jediny spatny jsou lidi a ti jsou vetsinou ve mestech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam