• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    Ahoj, pojďme si povídat o výletech, hradech, zámcích, přírodě. O krátkých výletech nebo akcích na víc dní. O pochodech nejen KČT, nebo trasách pro kočárky. Pojďme sdílet zkušenosti, fotky, povídání, tipy, pozvánky. Pojďme si jen tak povídat o přírodě nebo osvĕdčeném vybavení. Ráda bych založila aktivní klub, primárně pro turistiku a pěší odnož cestování v ČR, který mi tu tak nějak chybí.
    rozbalit záhlaví
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MR_DAN: chci si vzit jako nouzovou trvanlivou variantu kasi a kasi nenavidim a pozru jen konkretni s maslem a oriskama. Jinak moc nevim, co nouzovyho k cemu staci vyskemrat trochu teply vody vzit. Mozna nevemu nic nouzovyho a bude a budu doufat, ze na oriskach a tycinkach to pude.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    KRISKA: ja treba vyznavam osvedcenou praktiku "netahat s sebou maslo ani podobny kraviny" :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    nejake tipy, jak efektivne zabalit s sebou maslo (ghi) na 5dni venku? a vubec mohlo by maslo klasicky byt 5dni bez lednice bez rizika nebo nemohlo? asi vyuziju lehkou sroubovaci plastovou krabicku, co se mi tu vali v sacku, ale treba nekdo zkusene praktikujete?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak sem si zkusila svoji prvni 100. necekane a su dost nadsena! mozna bych nekdy zkusila i nejakou jinou :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    LADINEK: 2 dny tusim, ale nesel jsem
    jinak brdy se pocitaj i s Hrebenama, takze konec mas na Zbraslavi
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Zdar, sel tu nekdo komplet prechod Brd ? Neco jako Jince - Rozmital/Misov/Nove Mitrovice ? Zajima me hlavne doba za jakou se to da zvladnout (na pohodu samozrejme, zadnej zbesilej lighweight run) a pripadne nejakej tip na hezkou trasu s co nejmin lidma...diky
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    JUNIOR: Z mobilu mi to nejde nahrat, ale veskere informace jsou pripadne k dispozici na www.obeckalek.cz, hned na titulni strane, akce s nazvem Rodinne vandrovani :-)
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    MARIPOSA: Za mě, určitě lípni :)
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Zdravim, tuhle sobotu bude turisticky pochod v Krusnych horach, kolem raselinist u obce Kalek, trasy 10 a 20 km, kazdorocne to byva hezka akce, kdyby mel nekdo zajem o blizsi informace, tak sem muzu lipnout plakat ;)
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    DOKKTOR: dík, jsem to nějak přehlédla
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    THE_DARKNESS: prezentačka je tradičně v kyjově u koupaliště.
    tady celý leták
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    DOKKTOR: víc info prosím, kde je sraz, sraz apod. na letáku nic nemají, díky
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    DOKKTOR: dik za tip, na vikend neco mam uz, navic by to uz nebylo na regeneraci, myslim, ze tyden by bylo malo, ale klidne podobny tipy sem davejte - obcas bych treba neco zkusila, zajela
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    o víkendu se jde kyjovská padesátka (kyjov - buchlov - kyjov) - cestou se to dá nekolikrát zalomit na bus. to jenom takový OT tip na zkoušku
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MR_DAN: aspon se lip pozname ve vypjate situaci :D
    tak ja nechodim moc rychle, takze nenapalim i kdybych chtela, chci to jit na pohodu a proste si vyzkouset neco novyho, nevsedniho, narocnyho (start vecer po celodenni hokne).

Neboj, ublizit si nehodlam, mam hranici bolesti, za kterou nepujdu, ale proc to aspon nezkusit? osobne pro me neni cil "dojit do cile", to je spis nemozny, ale cil pro me je vsechno kolem, zkusit to, zazit to. Prekonat i to nepohodli vecerniho startu, po letech si dat nocni pochod ... nevim, dojiti do cile pro me dulezity neni, jde o ten zazitek. Tesim se jak maly fite na lizatko :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    THE_DARKNESS: ten partak je trochu dvousecnej ... kdyz je na tom lip nez ty, muze te podrzet, kdyz je na tom hur nez ty, tak te muze pekne demoralizovat
    a to napaleni na zacatku s rozvahou - cim vetsi rychlost na zacatku, tim vic to pak ke konci boli ... idealni je mit svoje tempo, ktery se da drzet i kdyz telo trpi a tim tempem jit celou dobu

KRISKA: tak si neubliz, protoze to dost vypada ze se na to chystas... dlouhy trasy nejsou nic pro lidi co nemaj zdravy zada, kycle, kolena, kotniky
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: dik :) hole urcite beru, uz sem na batoh na ne prisila poutko vcera, at se mi dobre prepravujou
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    KRISKA: tak at se zadari, trekove hulky s sebou! :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    THE_DARKNESS: jo, partaka mam paradniho, tak se tesim. Ja na to nemam zdravotne, coz mi pripomina, ze sem si zas zapomela vyzkouset, jestli se vlezu do ortezy :D
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    KRISKA: ahoj, kdysi jsem se pokoušela o Špacír (100 km/24 hodin) a skončili jsme na 75 kilometrech spíš kvůli psychice než fyzičce (představa dalších 8 hodin chůze mne fakt odradila), takže to chce hlavně dobrého parťáka, se kterým se navzájem podržíte/hecnete, když je krize. a pak jsem ještě došla k tomu, že pokud to člověk chce fakt ujít, tak to musí ze začátku napálit, co to dá, nějaké rozložení/rozpočítání sil na celou trasu je na prd, protože kolem 50 km se to láme tak jako tak a člověk jde najednou rychlostí 2 km/hod a fakt se to vleče.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ATOMIKS: hm tak listky koky doma mam na caj, mam.je vylouhovat nebo zvykat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam