• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: to uz se muzes rovnou bat ze te vodpraskne myslivec, az pujdes v noci "s piskem" blizko posedu (prej uz maj nejaky postupy, co musej rozeznat, nez muzou zmacknout spoust - dlouho jsem neslysel o podobnym pripade, ale pred cca 10-15 lety strelili nejakyho prespavajiciho trampa)
    jinak kdyz si lehnes prasatum na "jejich" flek, tak chodej nasrane okolo, ale nic nedelaj. vyzkouseno behem crash-landing s ozralym kamaradem. ohen to vyresil, sly pryc.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XARGH: antiezo si ani neumim predstavit :D ale na ezo sem nemyslela, ja na to citliva su taky dost minimalne az vubec, sou mista, co mi vylozene vadi a cim to je nevim, ale tak 95% mist mi je lhostejnych. Blby je, ze sou mista, kde se v noci celkem vyspim (treba pristresek) a mista, kde se nevyspim (v lese i kdyby 15 metru za pristreskem).

budi me obava ze me poskace postreleny prase a polame zebra
    XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: ja nevedel poradne, kam jdu spat, turistickou tabuli jsem si precetl az rano (ze je tam vevnitr mordovali) - tj bud u me funguje sladka nevedomost nebo jsem mizerny 'medium' :DD
    ve veku cca 10-12 let jsme byli s rodicema v unoru nekde na nejakejch vykopavkach (Budec?) prespat u znamejch a ja musel v noci sam na ledovej hajzl pres dve mistnosti plny lidskejch kosternich ostatku vylozenejch na stolech. vnutil jsem si tehdy anti-ezo a toho se drzim. kdo cim zachazi, tim taky schazi :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XARGH: mordlochu se asi jeste vyhnu :D ale vylet bych si tam nekdy udelat mohla :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    KRISKA: podle me je misto celkem fuk. ja treba spal tady jako miminko :D
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/nekafezahu
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    a jeste tip na knihu o jesenicku
    Kniha Lipová-lázně. Čti! | Donio
    https://donio.cz/kniha-lipova-lazne-cti

me rozhodne zaujala a pokud zaujme i nekoho z vas, tak se ji treba dockam:D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    trenuju samospani.

mate nejaky tipy, kde na jakych mistech se vam, co chodite sami a neni to pro vas komfortni (tedy spise zeny, chlapy to maj jinak vetsinou) se vam spalo dobre?

nebo mate nejaky veci, ktery jste si uz ujasnili, co dela misto dobrym/spatnym?

me zatim prijde vetsina mist spatna:D ale zvladla sem byt venku sama asi 5x a to je malej vzorek:D v kazdyk pripade spim desne, budi me sny o tom jak po me skace postreleny prase a tak...

tak budu rada za tipy a postrehy. diky.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: ten vodopad je super :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Včera dvacka ze Zbiroha do Skryjí. Moc pěkný výlet kdy jde člověk prakticky jen z kopce. Jen dva malé kopečky. Výborná hrušková zmrzlina ve Skryjích. Na Faře mají dobrou Plzeň za pade.
    A zpátky jsem to vzal busem do Roztok a zpět do Prahy koženkou.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    ORPA: pekny:) tam to moc neznam, diky:)
    ORPA
    ORPA --- ---
    KRISKA: Zlatohorsko, výhledy do Polska, po víkendu už v kopcích skoro nikdo, moc se mi tam líbilo, škoda jenom, že se tam člověk nemohl víc poflákat, aby stihl autobus zpátky a nemusel trčet přes tři hodiny ve Zlatých horách.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    PREBRAL: to je ale paradni duha! a vubec je to naprosto krasna fotka :) ja videla celou duhu 1x a nad vodou nikdy
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    My byli v Českém ráji, víceméně na rodinném výletě. Branžež a okolí.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    Tak co, kdo byl o vikendu venku?
    ja sem si ho uzila, koupacka, ostruziny a paradni zapad slunce na vsetinsku :)

TOM_MAL
    TOM_MAL --- ---
    Na Kokořínsku to tak slavný z dalšíma tábořištěma už asi nebude :/ https://youtu.be/UEezf07mNuY
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    dik
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    KRISKA: jo vidis toasi jo, jedenn kolega mi doporucil neco v poste a zcasti to jiste je to co bych si predstavoval, zejtra otestuju.)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    IZSTVOCH: o nicem takovym nevim, ale co mapy na orientak? byvaj hodne podrobny a mohl by z nich jit lepe cist teren dopredu
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    JARDABEREZA: no hele zacnu asi tim ze krome doby kdy mi bylo *nact nejserm zadnej buhvijakej skilled turista,jako 35kilaku davam ale ted sem si dal zhecu karlstejn - pha start sobota 00:00 a mimo turisticky znaceny trasy,000 na karlstejne sem byl mockrat ale usek velka amerika - reporyje byl pro me trerra incognita a asi takle, min a spercificky orientacni body , mista ktery za svetla zvladas vpohode si neublizit ikldyz to obcas je trosku o hubu vnoci nemas sanci takze bych si predstavoval ze spis nez vyhlydky a hrady by tam mel bejt duraz na skryty nebezpeci (baterku se snazim vyndavat kdyz de do tuhyho jinak ne) dobre vykreslenej teren,pripadne dosah nejaky pomoci nebo nevim, ted nemam moc prostor se rozepisovat ale myslim ze vis kam mirim, este jednou zopaknu ze mi nejde o to jit od cerveny znacky ke druhy ale taknejak freestylovevolnou krajinou s minimem modernich vymozenosti, spis si jednou za casovej usek udelat predstavu do ceho du a pak zas hodku + jen tma, snad se to da pochytit.. dik kazdopadne za reakci.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    IZSTVOCH: v čem se ta aplikace líší od té na denní turistiku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam