• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKATuristika v ČR o všem, co souvisí s chůzí po českých luzích a hájích
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KRISKA: to se da ujit za par hodin, ja to chodival z Tisnova a jeste pak kus za Kunstat.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    vikend 21 - 22.2 z nedvedice pres lomnici do kunstatu. V noci paradnich -10°C tak jsem hned testla moji novou nafukovaci tar neoair xtherm k naproste spokojenosti. tady na JM snad posledni snehovej vikend, ted uz to smazi jak sileny to slunko pres den

KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: ja bohuzel nebydlim v brne a prvni ranni bus ve 4:30 stiham nejdrivejsi vlaky 5:30 coz byva po odjezdu tech nejrannejsich:D takze vetsinou az odjezdy kolem 6h... :( kdyz clovrk prijede ve 12 a druhej den aby jel v 8 aby byl v 16h do a s nakupem, tak to je dost neefektivni:D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: No, ty cesty... Vlak z Prahy v pět ráno. V Rožnově v devět, možná dám i skanzen. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: tak snad uz bez snehu:) me se na tu 1 noc moc daleko jezdit nechce, 5h vlakem chce aspon 2... ale zas dam si konecne neco pres 20km, letos to zatim pres 2p nelezlo:D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Já jdu zase o víkendu Beskydy, tak snad už to všechno sleze. Raději bahno, než sníh. Každopádně je to v Údolí Doubravy dost prořezaný. Alespoň tam časem vyroste to co tam růst má místo smrků.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    uz se taky tesim, jak rozjedu sezonu. zatim sem toho jeste moc nenachodila, ale zatimco ja se na severu JM krajw borila 20cm snehu, vsichni postuji snezenky tak su zvedava, jestli je uvidim i ja:)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: ale s kurovcem mi radost nedelas, bohuzel vysocina je ohledne kurovce snad nejpostizenejsi, jednou sem sla trasu totoznou asi s 2letou dirou a z 20km lesem se stalo 20km planinou a to byl masakr...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: udoli doubravky je bozi:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Údolí Doubravy.

Narazil jsem v tý hromadě uložených tras v mapách.cz na tohle a tak si řekl, že to tam pujdu prozkoumat. Počasí si o to říkalo.
    Moc pěkná procházka, cca 12-16km, záleží jak si to člověk rozvrhne.
    Šel jsem z Chotěboře do Sobíňova.
    Oblast je bohužel postižena kůrovcem, ale až se to do měsíce hezky zazelená ani to nebude tak znát.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: Tak já byl jen přes den. Jop, běžkařů byla hromada, ale ohleduplní. Jen jeden malej sráč do mě málem najel, ale dospělci všichni v pohodě, i jsem si s pár pokecal.
    Agresivní běžkaři jsou hlavně v Jizerkách a Krkonoších. :))
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: nadhera. zimni sumava je neco co bych rada zazila ale nemam dost zkusenosti abych se hrnula nekam kde teploty protu predpovedi umi padnout o minimalne 10st i v lete.. a neni to prospikovany bezkarakyma?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Na Šumavě je hezky vždycky. Jen to šlapání sněhem je náročnější a 22km už je jak 30km. Špičák - Nýrsko.

KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: to teda. a ja nemocna budu v nizine zahrabana jeste dalsi tyden:D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KRISKA: trochu nezvyk po tom šedivým týdnu v nížině. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KARLOSK: moc pekny a nejak moc slunicka:D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Včera jsem si udělal 22km výlet z Harrachova do Špindlu. Výstup z Harrachova absolutně na pohodu i když je to 650 výškových a musím říct, že to bude jednodušší než to šlapat ze Špindlu. Lidí minimum, na sluníčku hezky teplo. :) Špindl tradičně plnej šlapek a veksláků.

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jsem se dneska prošel od Zbraslavi po Mníšek a super. Kosa jak prase, nad ránem -8°C Super. Převýšení cca 400m ale jdeš po rovině. Nikdo nikde. Absolutní relax.
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/levasukodu

KRISKA
    KRISKA --- ---
    CAPTAINMARVEL: pokud nase duchody budou stacit na noc tak proc ne :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja myslim, ze az budu v duchodu, tak se na cerchov vyvezu autobusem a tu noc si tam uziju :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam