• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEElektrokola
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    NAILER: e-full s plnotucnym motorem a velkou baterkou vs. s vahou do 20 kilo? To je tak 250-300 tisic čítám..
    NAILER
    NAILER --- ---
    ADAM: jede pořád na normálním kole, hlavně dolů.

PEPAZZ: SL nebo ne, to je dneska už irelevantní. Jestli furt chceš jezdit na kole, tak hledem nejsilější motor a největší baterku s váhou do 20 kg (klidně i míň).
    ADAM
    ADAM --- ---
    PEPAZZ: Já mám propain se sram motorem a 630wh baterkou. Ten sram motor je slabší než bosh a dji a musím říct, že to je znát. Já to používám hlavně jako náhrada lanovky sotolinou nahoru a kapacita baterky nic moc. Na technické výjezdy by se zas hodilo víc síly.

Jsem rád, že jsem nevzal žádné SLko a už bych o něm neuvažoval ani za nic. To je dobrý tak pro někoho, komu je 60 a na normálním kole přestává zvládat. Tak mu to trochu pomůže ale pořád jede jako na normálním kole.

Já si ale ebike koupil, ať mám soukromou lanovku a ne abych si naplno "užíval" výjezdy jako na normálním kole.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    .) ten je dobrej :) zvazuji nejake SLko ..časem výhledově
    NAILER
    NAILER --- ---
    PEPAZZ: Co zvažuješ a proč to není Amflow? :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    má tu někdo srovnání full sus full fat e-bike vs light e-bike?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JAACOB: vyndej čip a půlka úspěchu je doma
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    WEWERKA: brainfart kua - jsem prepracovanej! :)
    Btw - druhej den kolo furt neslo zapnout, pres poledni pauzu jsem sundal kolo, nalozil do auta, odvezl to do servisu, nahodil kolo, pri cekani na servisaka kliknu na power a pica jede, ze... Murphy vole! Diagnostika nic nerekla, kabely jsme zatim necheckovali, ale od te doby jede. Jen mam ted blbej pocit, ze nevim, kdy me necha ve stychu... :/
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MARASAN: proč ne? Já dělám funkční doplňky na ekola/kolobězky už tři roky… tlumiče řízení z 3d tisku používám dva roky a no prob.
    Když se zvolí dobrej filament a tloušťka stěn tak to fungovat bude.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    3D printed one:

Compo - The motorcycle printed on HS-Pro
    https://www.pantheondesign.com/compo
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MAESTRO_007: Sice pise Canyon, ale mysli Cannondale :D
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Vyndat speedbox, ty se prostě čas od času serou, jedno od jakýho výrobce.. A kdyz nepomuze, tak nechat udelat diagnostiku v nejakym BOSCH servisu.
    Kolega servisák u nás v práci by ti poradil víc, ale já tam ted nejsem, budu nejspíš az zítra..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAACOB: Jako první věc, zkusil bych vypojit speedbox.

Samozřejmě úplně první je to zavézt do servisu tam kde jsi to koupil. Ale je to Canyon :-)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Zdarec. Je tu mezi vami nejaky servisak?
    Dneska jsem chtel vyjet s dcerou na kole, mam Canyon Moterra Neo 3, ma to Bosch perf line CX 4, Led remote a kiox display. Dojel jsem na tom kole minuly tyden v pohode domu, dneska jsem ho vytahl ze sklepa a nechce nastartovat. Pri zapnuti se na remotu jen zanimuji ledky nahoru a dvakrat dolu, display vubec nenaskoci. Zkousel jsem vyndavat / reinstalovat baterku, ta ma cca 80%, kdyz jsem to kolo zkousel pustit tlacitkem na baterce, stejne chovani, jen se k tomu na par vterin zapne display, stihne to napsat kiox, zobrazit tachometr s nulou a zase to cele umre. Podotykam taky, ze tam mam nahozeny speedbox, ktery pouzivam jen sporadicky a nemam kvuli nemu ani nainstalovany eFlow, nedelal jsem zadny upgrade. Tusite nekdo co by tomu mohlo byt? Napadly me kontakty, ale kdyz jsem technicky videl vsechno aspon chvilku svitit, tak nevim. Nehodi to ani zadnej error. Divny...
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    MIC: tak nejak sem to myslel, note to self priste mene sarkazmu
    MIC
    MIC --- ---
    Ad urban jungle freeride si dovolím hlášku, která tady zapadne možný líp jak v hláškách: "Víš, já si ve svým věku nekoupil celopéro v elektrice, abych s ním lítal tři metry vzduchem, ale abych nemusel zvedat prdel, když sjíždím z obrubáku."
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    GANBOY: to už vypada lepe , co to ma za stats? baterka vykon etc.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    HANSCV: hlavní účel je že když si na to sedneš tak máš tedtosteron a heppyness +10 a lrize středního věku je zažehnána :)

Mám tu ještě pár dalších kousků co zvažuju že koupim, ale to No-Bo je prostě favorit i když je nejdrašží…

Ale třeba tady tenhle kousek tu vyjde na nějakejch 1000€

HANSCV
    HANSCV --- ---
    GANBOY: a to ma jaky presne ucel pouziti? Do terenu bych se s tim neodvazil na silnici je to zbytecny tak mozna urban jungle freeride, btw ten blatnik je ultrahnus ale v tomhle se to celkem ztrati
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Asi sem se zamiloval…

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam