• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEElektrokola
    ADAM
    ADAM --- ---
    Je to úplně jedno, protože to je hnusný jak noc a už to naštěstí není jediná značka s motorem dji, jako nedávno. Takže už to není důvod kupovat.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HEAVYN: jj, souhlas, az budes mit nejaky feedbacky, sem s nima
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    PSYSBEE: jezdil jsem tu po silnici pred kramem, takze nevim nic, necht posuzuji schopni testeri a ne JPP nebo ja gravelkolkar
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HEAVYN: něco sem zaslech, že se to prej trochu pod prdeli kroutí, ale zatím je to JPP..
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    Stihnul jsem udelat par obrazku Amflow PX, ktery jsem vybalil z bedny a hned sel dal.

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    GANBOY: když si člověk uvědomí, že tady v klubu o elektrokolech aspoň tři roky provokuješ s motorkama na cyklostezce a vyžíváš se v tom, jak na to ostatní reaguji, potom ta hláška o blbeckovi na internetu dostává nový rozměr .)

Ten voager1 už aspoň kolo připomíná. Ve skutečnostiprvní co na mě vyskočí pri hledání je video jak na tom jedou do kopce bez šlapání.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    GANBOY: Diky, dohledal jsem si to. Potom to bude tedy tim, ze to kolo je proste hnusna obluda … jsi hrdina ze na tom vubec jezdis 😉.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MARASAN: blbeček na internet taky ne;)

Hoď si do googlu voayger1 ebike pak to zkus znova.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    GANBOY: motorka totiz na chodnik nepatri.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Jako já se ani nedivím…
    Když jedu na Voayger1 tak pánové na procházce s drahou polovičkou přestávávají vnímat svět okolo nich a upřeně koukaj na moje kolo :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PSYSBEE: já před x lety, kdy rozhodně nebylo běžné mít elektro enduro tak jako teď, jedno prodával a skládal postaršímu pánovi s pupkem. Top Cube Stereo za 250+ tisíc. Zdvihy 160/150 Hlavní požadavky byly blatníky, nosič a adaptér na zvýšení řidítek o 15 cm. Pan s tím bude jezdit na ryby. Cyklostezka a pak kousek po cestičce hrbolaté. Pointa je, že pan naprosto spokojený, na ty ryby jezdí denně a najede víc kilometrů jak já :-) ..to kolo splňuje přesně to co potřebuje. Vypadá strašně, ale když jsem na to sedl, tak tak pohodlně se mi ještě nikdy na ničem nejelo .))). Takže naprosto v pořádku a slouží to přesně tak já má. Ikdyz to les a traily snad nikdy nevidělo.
    ADAM
    ADAM --- ---
    PSYSBEE: Je to super, lepší, než aby to prochlastali :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ad duchodce = typicky kupujici enduro e-biku .. (nová doba, v tomhle je segment elektrokol fakt ujetej)

- pátek-svatek, zahradka pivovaru Zvíkov po navratu z vyjizdky u Orliku a prijezd dvou senioru na tomhle:
    B-Rush C12.6
    https://www.whistlebikes.com/prodotti/b-rush-c12-6

- člověk si říká, proč zdvihy, proč 38/X2 Kashima, kdyz tohle uvidi maximalne lesni cestu??? Odpověď - no a proč ne, když na to mám? :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Tak už jsem seděl na Avinoxu M2 - máme v práci testovací APACHE EAGLE 2 pro novináře .. Zatim jen par metru na asfaltu, ale je fakt znat, ze ten nástup výkonu je masivni - 130Nm kroutak je znat, tam fakt legendy nelhaly..
    otazka je kdo to využije - technicky zdatny e-biker na uphill trailovy jezdeni určitě, solventni duchodce-podnikatel, coz je z prodejniho hlediska nejcastejsi kupujici tehle enduro ebiku (:-) asi ne, tomu bude bohate stacit Bosch CX, kterej vypada to i min žere a dojezd je pro tyhle lidi alfou a omegou..

Behem kvetna budeme mit vlastni testovacku, tak to asi protahnu nekam do lesu..
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    DUB: dost pochybuju, to se imho týká pouze SMART jednotek 5. generace..
    DUB
    DUB --- ---
    MAESTRO_007: mam tohle https://www.bike-life.cz/elektrokolo-cube-reaction-hybrid-performance-29-500-2021-blue-n-red/d38541?srsltid=AfmBOopW2fbgl0cUB02cGx9taz0X3buIHrO9CO2i81cY-UNCottum6Jc
    MOTOR BOSCH Drive Unit Performance Generation 3 ( 65 Nm ) Cruise ( 250 Watt )

nejde mi vygooglit ten kod motoru, bude se na me vztahovat to navyseni vykonu taky? dik
    PETD
    PETD --- ---
    ADAM: No práce je hlavní, přece jen tam jezdím denně, ale obecně nejsme extra vyznavači cyklistiky a partnerka má jen o kousek mladší kolo a já sám jezdit nebudu, proto spíš ta minimalistická oprava/uprava.
    ADAM
    ADAM --- ---
    PETD: A nikde jinde než do práce to nevyužiješ? Nějaké víkendové projížďky a tak? Protože dneska jsou elektrokola úplně jinde. Pořídit nové ti může dát úplně něco horizonty.

Samozrejme ciste na dojezd do práce dává asi smysl to nějak opravit. Viděl jsem dílny, které se specializuji na přestavbu obyc kol na elektro pro řidiče glovo/Uber apod. Ty jejich kola jsou vždy hodně lowcost, takže já bych to zkusil tam.
    PETD
    PETD --- ---
    Mám na zdejší znalé dotaz, mám už víc než 10 let staré elektro kolo GIANT a odchází mi v podstatě všechno, od řídící jednotky, přes blbnoucí motor i nosič baterky. Na druhou stranu koli mi stále sedí co se týče velikosti a jízdy, takže přemýšlím o tom jak náročné by bylo ho odstrojit a vyměnit celý kit. Hlavní využití je dojíždění do práce, takže je potřeba dojezd tak 30 km.

Jaká je dneska nejlevnější rozumná možnost, jak to udělat? Má ještě cenu používat motor v předním kole, popřípadě je lepší použít v zadním,jako má v součastnosti?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Bosch myslí na stávající majitele elektrokol. Zdarma zvedne točivý moment na 120 Nm a nabídne třikrát rychlejší nabíječku – VTM.cz https://share.google/SIbnaMNXvraff1LMA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam