• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEElektrokola
    FREERIDER
    FREERIDER --- ---
    ADAM: Vyndavaci baterky s avinoxem budu co nevidět příští mesic by mel bejt dostupnej Amflow PR . Uz sem zahlid nejakej Raymon taky z vyndavckou pod 100tis . Potřebuji neco co se da v klidu nabít na hotelu aniž bych musel řešit presun kola . Když spim v autě tak je to jedno ale upřímně to tejden v kuse nedam :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    PEPAZZ: Pořád. Jezdím na x denní výjezdy a spím v dodavce. Takže moc nemám ani jinou možnost. Leda by se mi nějak podařilo prostrcit kabel nabíječky dozadu ven na nosič....
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ADAM: ty nabíjiš často za jizdy?
    ADAM
    ADAM --- ---
    Akorát Teda nevyndavaci baterka. Jak mám nabíjet za jízdy?? Neviděli jste náhodou někoho, kdo by vytáhl kabel z multivanu dozadu ven, aby šlo za jízdy na nosící nabíjet? Jelikož ty nejlepší kola nemají baterku vyndavali, tak nad tím začínám uvažovat....
    OT_
    OT_ --- ---
    PEPAZZ: Náhodou je celkem fér, topšit samozřejmě za 13.499€, ale sociání build 5.599€.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    OT_: jen teda cenu jsem radši ani nehledal :))))
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    OT_: souhlas to hle je povedená záležitost
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HEAVYN: Orbea teda neni nijak velka znacka. spis nejvetsi z malych, ale ty velky znacky jsou desetkrat vetsi. S cim teda jakoze prisla? s avinoxem?
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    OT_: jsem cekal kdy s tim prijdou velky znacky, tak je tu prvni vlastovka
    OT_
    OT_ --- ---
    Tohle je fakt krásné kolo (s Avinoxem):
    NOELL23
    NOELL23 --- ---
    PSYSBEE: sry jsem to smazal, ano prvotni prihlaseni HK a motor pomaha do 45 km/h ale pote je mozno provozovat kolo pouze MIMO komunikace. Gustavy ABS nemaj a brzdej skvele
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    NOELL23: maji ty Gustavy ABS ?
    FEEX
    FEEX --- ---
    Rozumím tomu dobře, že si na tom fb stěžujou lidi hodně jen na brzdy ?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    NOELL23: hele uplne nerozumím reci tvého kmene :: souvětí "prvotni prihlaseni provedes pres VPN HK a je to nastaveno automaticky" .. má znamenat, že se mi automaticky zruší jakkékoli omezení max. speed, protože si to myslí, že registraci si provádí člověk v Hong Kongu, kde jsou elektrokola na veřejných komunikacích stejně nelegální?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HEAVYN: a už se ví jak se dá Avinox nacipovat na 45+? ;-) (ptám se jako obvykle pro kamaráda)
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    PSYSBEE: jj jsem to to trosku nakopl, zatim asi nejzajimavejsi, ze se ukaze volba rychlosti pro US pokud zaregistrujes kolo pres VPN
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HEAVYN: koukal jsem, ze se ti to docela rozjelo. Zajimavy postřehy klidne repostuj sem, kdyz budes mit naladu a prostor..
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PSYSBEE: V nastaveni avinoxu mas ze muzes snizit vykon pri razeni automaticky , podle mých informací, to by tenhle problém melo řešit ne?
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    Udělal jsem na FB skupinu o Amflow a DJI Avinox, tak pokud to někoho zajímá, tak třeba tam brzy budou i nějaký reálný zkušenosti a zajímavosti z terénu
    Amflow & DJI Avinox e-MTB CZ/SK
    https://www.facebook.com/groups/amflow
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HEAVYN: osobni zkušenost nemám, mám zkušenosti hlavně s Boschem a předpokládám, že kdy je ten motor nový, lehčí, výkonnější a levnější tak i ta spolehlivost bude menší než u toho Bosche, který je v tomto špička a proto ho lidi kupují. Baterie mají po x letech denního používání super životnost, motory to samé. Jedou na menší výkon než jsou konstruované atd atd. To je pro mě opak Avinoxu. Na internetu jsem zaznamenal nefunkční baterie u nových kol, pripadne motor co nešel zapnout atd. Ale jak jsem řekl na začátku, osobní zkušenost nemám a ten dlouhodobý test se teprve ukáže. Nepředpokládám, že by to bylo jiné než doteď (Bosch vs zbytek světa)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam