• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEElektrokola
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Tak moje prvni dojmy z PR Pro po hodine a pul v terénu.
    Jede to jak debil, čip na 32 je nutnost ;) do tech výjezdů je ten vykon moc velikej s menším výkonem se jede do velkych tech kopců líp. Scwalbe Radialy žehlí a drží neskutečně, gustavy brzdí docela fajne, uvidime co vydrží páky. Motor je super tichy. Nejlip mi sedl auto mode. Walk mode skvělá vec do schodů například stejne jako autohold. Celkove to kolo funguje moc pěkně. Kopce najednou neexistují;). Ve vzduchu je znat ta vaha jen lehce, skáče, dropuje to pěkně, váha je znát primárně v rychlých změnách směru ve srovnani s analog kolem. Overdrive musim povypinat to je na těch věci peklo. Sepnuti motoru by mohlo být nastavitelné, chtel bych to rozhodně s dřívějším nástupem, beru že je to vec firmware -plně softwarová tj. Updatem to přijde dřív nebo později.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Amflow PR - první skoky, výjezdy a dojmy jiných jezdců
    https://www.youtube.com/watch?v=GQejMA9y4Bc
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MARASAN: Velmi pražské.

1.necháme si to přerůst přes hlavu
    2. tváříme se, že problém není
    3. čekáme, než poteče krev (vítkovský tunel)
    4. surprised Pikachu face
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PSYSBEE: mrda! :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HEAVYN,PEPAZZ: : hoši, tak ozkoušeno a funguje. 45kph speedlimit přes VPN Miami, ten rozjezd 0-45 kph je ale strašná palba!!! Jako sám mám odblokovanyho 48V Bafanga M510 s kroutakem 100 nM, no to se nedá srovnat - tam už ve 40kph cítím, že motoru už trochu začíná ubývat sil (je teda to i zpřevodováním, ale!), kdežto tady to vypadá, že se v 45kph omezovači teprv začíná rozjíždět !! 8-D

Toto se líbí pohřební službě Studený & Tuhý..
    NOELL23
    NOELL23 --- ---
    MAESTRO_007: AI no, taky jsem na to cumel.
    Jo sere me ten Činskej pristup, strasny :/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NOELL23: zajímavě řešený tlumič .)

se tě to dotklo jako majitele Amflow nebo o co jde? Proč by obchod s kolama z Colorada co naskočil na hypetrain a po zkušenostech jak to funguje pak nemohl Amflow poslat do prdele když jim spolupráce s Číňanem nevyhovuje a radši zůstanou u osvědčených zavedených značek se kterýma je dobrá spolupráce a podpora
    NOELL23
    NOELL23 --- ---
    Dobry pacosi jako :/

PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MARASAN: dokud se u nás jízda s odblokovanym ebikem po verejny komunikaci nezačne tvrdě postihovat, tak zatím je to každýmu u rekta..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    tyve, dyt se pak s tim kolem ani nemuze na cestu, proc?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PSYSBEE: v diskuzíc už lidi tvrdí že kdyz nastavi 45km /H tak to stejne pri 27 umře.. to by bylo velká škoda kdyby tohle zařízli
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    PSYSBEE: mam overeno z vice zdroju, ze jim to funguje na amflow
    Avinox systém — změna regionu | Avinox System Region Change Tutorial Android CZ
    https://youtu.be/EWLuDEO4-C8?si=H2vspYB-WBLQoXCo
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    PSYSBEE: každopádně zítra muzu zkusít i ty ostatní. .
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    PEPAZZ: jen HK
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ADAM: doma mame toto, jezdi se na tom super, je k tomu i predni nosic original

COMPACT HYBRID - COMPACT & FOLDING - TREKKING - E-BIKES | CUBE Bikes
    https://www.cube.eu/cz-cs/e-bikes/trekking/compact-folding/compact-hybrid
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PSYSBEE: zkoušel jsi i USA, nebo nový zealand , nebo jen HK?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PSYSBEE: jestli to tak je tak to je velký opruz : / tohle byl super benefit
    RANO
    RANO --- ---
    ADAM: Nemám až tak přehled o elektru, ale mám za to, že za podobnou cenu toho moc není - vše co mne napadá je v elektrice výrazně dražší. Orbea Katu jako minivelo, Le Petit Porteur jako cargo minivelo, něco od Ternu (Quick Haul? Short Haul?). To jsou všechno 20" kola, ale stojí třeba 2x tolik než ten radpower.

Bych ještě zvažoval něco jako Bombtrack Munroe nebo Omnium Mini/Nano, což oboje tuším není od výroby elektro, jen mi přijdou jako zajímavé alternativy pro přední nosič.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Potkal jsem teď typka na nějakým takovým kole tehle značky. A jako vypadalo to dobře. Vepředu dobrý košík, uprostřed na ramovce další kufr a vzadu nosic/sedadlo pro pasažéra se stupackama. Kola jak na motorce, takže to vypadalo, že by to dalo i nějakou sterkovou cestu.
    Jako pro manželku do města + polnacky/lesní cesty by to asi připadalo v úvahu jako alternativa toho amflow.
    Beru tipy na další podobná kola. Hlavní je pro mě nosič vepředu (pro psa).
    https://www.radpowerbikes.com/collections/off-road-electric-bikes/products/radrunner-electric-cargo-utility-bike
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam