• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    SIK
    SIK --- ---
    ERTEPLE: ok, mrknu na to, thx
    ERTEPLE
    ERTEPLE --- ---
    SIK: já třeba začal jako se vším na youtube, do startu dobrý jestli seš úplně na začátku. Mě do startu pomohl tenhle týpek: https://www.youtube.com/channel/UCqK_GSMbpiV8spgD3ZGloSw. Zásadní kritérium je asi velikost komunity a použití toho tokenu, jak moc ten use case je "Real". jestli ti de o quick buck tak obv. je to zas o něčem jiným, ale nějaká kolerace tam taky bude.
    SIK
    SIK --- ---

    ERTEPLE: Tak nekde ten research zacit musi :))
    Slo mi prave o ty kriteria, na ktery se pri cteni zamerit... ne primo o to kterej token je a bude nejlepsi, je mi jasny, ze bych chtel moc a zrovna na tohle odpoved stejne nikdo nebude znat nebo spis je to blbost neco takovyho tvrdit.
    Asi taky doposavadni historie bude dost mluvit o kvalite coinu viz treba eth nebo ltc? Ale jak se ma clovek vyznat v prilivu novejch tokenu mi zatim moc hlava nebere ))

    Tvoje poznamka o kryptoskynetu pobavila a ztotoznuju se ))
    ERTEPLE
    ERTEPLE --- ---
    SIK: Podle mě, dlouhodobější vývoj, se moc nedá posoudit u žádnýho tokenu. Je to o víře čím víc lidí v to věří tím větší šance)) Ale over all je to věštění. Ale obv. můžeš "do your own research", studovat, googlit zapojovat se do komunit a někam se dopracovat. . .
    Já si třeba myslím, že z dlouhodobýho hlediska nás krypto ovládne, že je to budoucí skynet. Který tokeny to přesně budou netuším. Ale jako konec civilizace zapříčeněn digitálníma lovama mě přijde super)))
    SIK
    SIK --- ---
    ERTEPLE: Pletu se nebo je to tak, ze se altcoins daji rozdelit na dve zakladni skupiny? Na ty co jsou nejakym zpusobem zapojeny do nejakyho DeFi projektu jako napr. prave UNi a na ty ostatni jako je napr. Doge? Nebo jak posuzujete kvalitu jednotlivych alts s ohledem na nejaky dlohodobejsi vyhled/vyvoj? Staci se orientovat podle marketcap? Je pro vas zaklad “kvality” altcoinu propojeni s ETH a to ostatni je na druhy koleji na co se da spolehnout vyrazne hur? Mozna lama dotaz ale nejaky nazor by me zajimal, diks ))
    ERTEPLE
    ERTEPLE --- ---
    SIK: Nic právě, a doufám, že už na něm zbohatlo pár krasavic.
    SIK
    SIK --- ---
    ERTEPLE: co máš proti jednorožci? :-D
    ERTEPLE
    ERTEPLE --- ---
    Jako čím víc reatards v altcoin worlde, tím víc memes tokens rising, atd. . To všechno má ještě zlatý časy před sebou. Si představ, že jsi haluzově udělal easy money na bitcoinu, ti někdo kdysi dal. Jdeš s tím do krámu a jediný co si koupíš je čokl kterýho znáš a každý o něm mluví, a k tomu přece růžovýho jednorožce!!
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    JAZZZ: Me to pripomina ten vtip o kristovi a klubu rybaru. vopice absolutne netusi jak to zacalo, pomalu uz nikde ani nevidis shiba inu memecka.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    doge se hrabe z hrobu. coin bez vyvojaru, absolutni vetsinu supply ma 20 adres, ale musk napsal ze je to peoples money ale vopice to budou kupovat. omg. ani bych se nedivil kdyby se ta sracka fakt casem prodavala za 0.2usd
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    CHOZZE89: jo to se rikalo pred dvema lety taky. lepsi vydelat o 50% min, nez prodelat 50% ;) vyndat ZIL ze stakingu trvalo 30dni takze ted na vrcholku paraboly bych je tam nedal. kazdopadne je zajimavy ze hodne tehle projektu rozjelo staking az loni ne treba 2019 ... nahoda? nemyslim si :)
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    JAZZZ: Neco mi rika, ze dot uz 8usd nikdy nebude, stejne jako ETH uz nikdy nebude pod 100usd.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    jo podobne jsem stakoval ZIL v moonwallet. akorat to bylo pred aktualnim runem. ted uz to mam prodany ale urcite zas naberu a az bude DOT zas za 8USD tak tu taky.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    SCHWA: jj, stakuju primo pres polka wallet https://polkadot.js.org/apps
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    CHOZZE89: Co presne znamena nativne? Jako ze ti to lezi na trezoru/ledgeru a dostavas staking urok?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CHOZZE89: jako půjčka na margin není zlá, ale bojím se někde nechat ležet prachy nebo crypto dýl než půl roku bez pochybu. tohle je celkem řešení, jsem v pos teda úplně novej a čumím na to jak tele :)
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    SCHWA: Ja stakuju nativne, chci mi coiny pod svoji kontrolou, protoze uz tu byly hacknuty burzy nebo zabaveny :)
    VONTRIX
    VONTRIX --- ---
    SCHWA: Binance a Kraken. Binance ma vyssi urok, ale nemuzes to v dobe zavazku vybrat (30/60/90 dni - podle toho k cemu se zavazes). Na Krakenu muzes vybrat kdykoliv, ale mas nizsi urok.
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    CHOZZE89: Vis kde je nejlepsi stakovat? Binance? Mam nejake DOT na hodl tak proc je nenechat vydelavat :) dix
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    Ja si to sem odlozim, tady je stranka, ktera ukazuje za jakej minimalni stake polka vyplaci odmenu - aktualne 124 dot
    124.1057154392 DOT min stake | Polkaview
    https://polkaview.network/dot
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam