• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    Klub o altcoin / shitcoin cryptomenach a ICO investicich
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    BALOS: hmm mne to tam prave totiz ukazuje 0 MATIC, pokud jsem prepnuty na polygon. a kdyz jsem ty stranky procital, tam pak cetl, ze clovek prave musi byt prepnuty na ethereum, tak jsem zmaten teda.
    Prave na tom tvem linku taky ctu "For Staking you would need to have funds on Ethereum Mainnet."
    BALOS
    BALOS --- ---
    GORG: funguje to na ethereum i na polygonu, zalezi jakou sit mas vybranou v metamask
    GORG
    GORG --- ---
    mi dalo celkem praci nahrat MATIC z binance na polygon network...(tehdy tam nemeli withdraw na polygon, ted uz myslim jo) ale na te stakovaci strance funguje jen ethereum sit :)
    abych usetril poplatky tak jsem to mel prave withdraw na BSC siti a pak to prekonvertoval na matic pres nejaky bridge
    GORG
    GORG --- ---
    BALOS: Ja kdyz to zkousel, tak mi to ale psalo, at si prepnu na Ethereum sit.. a pak se tam docetl,ze potrebuju platit eth gas. To jsem nejak nepochopil prave. Myslel jsem, ze matic ma resit ty vyssi poplatky.
    Mozna jsou ted po tom london hardforku mensi.. vsiml jsem si, ze posledni dobou to celkem slo.
    BALOS
    BALOS --- ---
    RUDY_CZ: stejkovani je na polygonu taky https://docs.matic.network/docs/faq/staking-faq/ , ale funguje tam normalne defi, kde se daji ziskat mnohem lepsi vynosy. Bezpecne je napriklad aave https://app.aave.com/markets
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    Máte někdo tip jak nejlépe (a bezpečně) rozmnožovat Matic přímo na Polygonu? Jde ho někam jednoduše stejkovat jako Cardano?
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    SIK: já myslel, že v romských rodinách má ve věcech financí rozhodující slovo žena :)
    SIK
    SIK --- ---
    „Král Romů“ zprovoznil gypsycoin, kryptoměnu mohou nakupovat i „Neromové“ - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/gypsycoin-kryptomena-rumun-kral-romu-transakce-romove.A210818_061800_eko-zahranicni_ajez
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: no ja tam odprodaal v tech medvedich casech radsi u tech 30 dolaru at si aspon vezmu nejakej zisk nehledej na ten stejk predtim.. a pak cumim jak to leti zpet nahoru i kdyz btc objevovalo nejnizsi hladiny :) skoro jsem se ani nedockal , ze by to kleslo zpet ...
    sol teda tolik media neresi, ale to je asi jedno.. rad bych tam mel nohu ve dverich trochu radeji ,) jako projekt je to asi hodne dobry .. jen co ty trhy.. v podstate by asi mohli delat co delaji n asolane to samy, co co pocitaji u eth2.0 , ale u thle trhu ocekavat uplne racionalitu... melo by se to rovnat trnsakcim na platenich kartach rychlosti.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukal jste nekdo na nejakou predikci Solany, kde se da cekat ? vim ze je to kristalova koule ale orientacne. Abych si to nevybral u 70 a pak nebrecel :D Doge se mi povedl na ATH vytahnout, to si myslim byl masterstyk pac tomu memecoinu moc neverim
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to ja mam prumer nakupů asi až někde u 34,9 usdt. Ja se spis snazim konsolidovat do btc, pripadne si nechat par altů na stejkování. Přijde mi že sol a dot se pečou dobře, oproti 0,5% na spořáku v Monetě :D :D
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: no já podobně čekal na binance nějaký 60 denní stále.. a držel jak měla ATH.. pak šel BTC do píče.. a když mi skončil stake jsem tam nakonec dál nějaký SL na část mincí někde na 27 dolarech.. ale sol pumpovala že to pak znovu někde u té ceny znovu raději kupoval, když to tam na chvíli sletělo dolů :)

    Jinak podobně mi přišel nadupanej SAND token.. tyhle NFT hry se zdají být populární i v časech krize, když jen trochu ustoupila úplná panika.
    GORG
    GORG --- ---
    Solana má oproti eth i cardanu momentální výhodu v superrychlých levných transakcích.. a Smart kontrakty už má hotový.
    GORG
    GORG --- ---
    MIKULAS: na solane se chystá NFT AAA gamesa Star atlas .. asi může mít slušnou budoucnost.. i v těch nedávných bear krypto měsících slušně pumpovala. Já už v ní mám nějaký dukáty od února
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jen doufam ze ji to vydrzi do 25.. Mam ji ve stejku a nechci ji vytahovat :D
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    Tak co ta Solana?: Jen spustili NFT?
    Dostala se do Top10, prý může udělat Top5, kvůli hype.
    To je kolik cca? Supply/price v té době 5. tokenu, někde mezi Cardano a XRP.. Nejsem si jistej jak to počítat a souhlasím, že je to celé hausnumero :)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    TANTRAMAN: Proc sem davas tenhle scam?
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Ještě k lendingu - dobrý průzkum platforem a jejich businessu:
    Prohashing
    https://prohashing.com/guides/earning-interest-on-cryptocurrencies
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    DAWYT: Jeste jedna varianta. FTX/Blockfolio ted spousti taky uroceni crypta a myslim ze pro castky do 10k USD uroci vsechny coiny 8% p.a. Blize jsem to zatim nezkoumal a v porovnani to jeste taky nemam, ale jinak by to na BTC byla pro tyhle castky top nabidka a FTX maj prachu hromadu.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    DAWYT: Predpokladam ze delaji "rehypothecation", tudiz ze kdyz si u nich pujcis za 1%, tak jim tam nechas 4× tolik crypta, ktery oni zas pujci nekomu jinymu a na tom taky vydelavaj. Dale predpokladam, ze bezni plebs maji jine podminky nez instituce, a rekl bych, ze institucim pujcuji bez colaterálu. Ale kdo ví, je do toho blbe videt. Podivat se jim pod poklicku by me hodne zajimalo.. Nebo jste nekdo videli jejich byznysovy cisla, jak jsou v profitu, ve ztrate atp?

    Z celsiu jsem konkretne jeste nevybiral, ale necekam vubec zadny problem, nejaky potvrzeni pres mail a 2FA to predpokladam chtit bude, stejne jako bylo potreba si projit KYC pri zalozeni uctu.

    Bonusy jsou ted i mensi, konkretne 50$ za 400 deposit, nebo 10 za 100. Pripadne 50usd pokud pujdes pres nekoho jako referral. Plati jen pro novy uzivatele.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    ELIJEN: MUTHA: TYCHOVRAHE: Díky moc za reakce! Video je super a stránky taky. Kolega právě používá Nexo. Bojím se právě toho krachu, když se začne rychle propadat cena tak to musí slušně lítat. Navíc by mě zajímalo proč se to těm institucím vyplatí si půjčovat ještě za větší úrok, než nabízejí nám.

    500 USD je lákavý bonus ale 25 k je půl míče v CZK, to je hodně :) Pořád jsem přizdisráč, ale je to dost lákavý. Už jste zkoušeli Withdrawal? Všechno v pohodě?

    Pamatuji si jak mě kdysi vypeklo bitstamp, kdy mi nešli převést coiny, protože se to muselo potvrdit přes email, ale na email nic nechodilo 😱🤷‍♂️😎
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam