• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    GORG
    GORG --- ---
    jo to je asi casty tyhle zpetny rozcarovani :)
    ted jsem treba pred par dny si vsiml, ze mi neco vystoupalo na ATH (OMG a CELR) .. velkou cast jsem se zanedbatelnym ziskem prodal asi pro nejaky stop loss.. ted to ma 10x vic ,) jeden z nich mi tam tehdy v unoru zustal snad jen v hodnote 20$.. ted to melo pres 350$.

    k uvaham co by, kdyby jsem stackoval coiny uz driv, jsem si proto rikal, ze ono to neni fakt jisty, jestli by clovek byl nutne ted milionar. v te chronologii par let zpetne se to jevi tak jasne, ale kdyz jde clovek pomalu v case skrz kratkodobe vykyvy, mozna by toho mel stejne velkou cast odprodanou.. jak jsem i slysel od nekterych, co meli bitcoin koupeny driv za ty dnes smesny ceny, tak si vzali profit.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BIMBAS:
    SCHWA:
    MIKULAS: nj, dobrý projekty zásadně hodlovat
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    BIMBAS: já jsem v plusu, koupil jsem těsně před tím, než byl ten Muskův saturday night ... ale stejně neprodávám :D
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    Jojo :)) to ja uplne na zacatku BNB nakoupil 1000 kousku a skoro vse prodal se ziskem asi 10-15%. Dnes jsem mohl mit pul mil USD :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tesi mne ze jsme na tom vsichni stejne :DD Ja v nem mam asi 1000eur a prumer nakupu mam 0,00002457. Kdyz to bylo nekolik mesicu na ctvrtine tak uz jsem si rekl ze na nej zapomenu. Treba to nekdy neco udela
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    heh...jako správný netrpělivec jsem SHIB koupil celkem 12M v průměru za 0,000205 Kč, abych to za 0,000199 prodal (don't ask) a sledoval, jak to během 2 dnů vyskočilo na 0,0005...

    now you can laugh
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ROMI: no já nakoupil kdysi za 500$ ze srandy a půl roku jsem se pak koukal, jak se hodnota plazí kolem 100$. Snad se ještě někam dostaneme :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak jsem toho čokla taky přikoupil sto babek, klasika "buy high" :D už jen čekám až přijde fáze "sell low" :D
    jak má něco na obrázku čokla, tak to imho dokáže uděla iracionální zázraky
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Btw duvod pro xlm 15% up rano a xrp oslabovani. Uz jen 40% up, abych se vylizal ze ztraty :))

    Stellar Lumens (XLM) Spikes 12% After News of a Partnership Between Moneygram and the Stellar Foundation
    https://www.cryptopotato.com/stellar-lumens-xlm-spikes-12-after-news-of-a-partnership-between-moneygram-and-the-stellar-foundation/
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    Taky sem prikoupil milionek toho shitcoinu za 660kc :)

    Co Nano? Na r/wallstreetbetscrypto uz ho tlaci nekolik dnu. Nedokazu se moc rozhodnout, jestli ten jejich voting mechanism pro transakce a "jen" 1000 TPS (nekde pisou unlimited paralel) dava do budoucna smysl.

    No moc sem tomu nedal popravde, tal staci kdyz date palec nahoru ze ma smysl nacitat dal, nebo palec dolu za dalsi shitcoin :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    NECROMAN: jj doufam, ze ho konecne prodam aspon za to, co jsem nakoupil :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NECROMAN: pšššt. Potichu ať ho nevyplašíš. Čekam až bude na dolaru. Mám ho 50 milionů :DDD
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Koukám že SHIBA INU token se nějak rozjel, za pár dnů z 0,000006 na 0,000022 €
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    RUDY_CZ: mám za to, že potřebují především něco, co umí stablecoin... A to Cardano oznámilo teprve nedávno.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já bych jen použil analogii ze stavebnictví, je možný cokoliv, pokud je na to dost prostředků. takže jeslti si visa zvolí koně toho nebo onoho, tak s dobrým financováním si tps udělá jaký chce. no hlavně že se vývoj od dinasaurů posune někam k vačnatcům
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    Každopádně Visa oznámila že začíná stavět vlastní L2 nad Ethereem, ne nad SOL, ne nad ADA... tak to asi tak nějak mluví za vše :)
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    RUDY_CZ: jo, to je přesný - ještě bych tam doplnil splnění požadavků regulátorů - bez toho celosvětová adopce nebude a TPS neni třeba řešit :)
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    Podle mne hlavní otázka není v TPS té či oné sítě, ale jestli můžou vážně ohrozit Ethereum v jeho dominantní pozici ještě před tím než si kompletně zacementuje dominantní pozici pomocí L2, Rollupů a Sharingu.

    Docela by mne na tohle téma zajímala nějaká fundovaná analýza, která by obsahovala srovnání různých blockchainů a proč by nás měly vlastně zajímat.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    BALOS: jasne že jo a platí to samý - pokud budeš chtít porovnat radium a serum a vybereš si jako metriku počet transakcí, tak tím porovnáním ničeho nedosáhneš
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TYCHOVRAHE: tak celkovou úspěšnost hodnotit můžem až retrospektivně. ale když se vybere stěžejní atribut diskuze - propustnost, tak tak ta úzká disciplína se dá vyhodnotit. specificky tps a fee vůči btc nebo další dinosaurům jde zhodnotit velmi snadno. pokud chceš ještě zohlednit stabilitu a smartkontrakty, tak samozřejmě můžeš, ale to už je multifaktoriální pohled. do střev nevidím a jako uživatel se ani koukat nechci. zajímá mě funkce.

    metahash.org
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam