• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    Klub o altcoin / shitcoin cryptomenach a ICO investicich
    rozbalit záhlaví
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    KERB: Asi v poho, ale je dost možná že u malých objemů zaplatíš více za staking transakci než kolik to vydělá. Průměrně to dává 3-4% ročně.
    GORG
    GORG --- ---
    KERB: já takhle část eth mám V Lido poolu

Bezpečné asi potud co je důvěryhodný ten pool.

Myslím že pak získáš pool token . Asi může ztratit na hodnotě na nulu jak luna kdyby byly trable

Smyslem tu je, že na staking potřebuješ větší množství ETH .. a to je hodně peněz. Takže jsou tyhle větší pooly, kde stakujes přes prostředníka. Dáváš mu důvěru tou částkou, že bude správně provozovat transakce . Ten pool pak má svy počítače, co validujou transakce

Everstake používám u jiných Altu.. jsou skoro u všeho známý.. víc nevím, kdo to je :-)
    KERB
    KERB --- ---
    ahoj, možná se zeptám blbě, ale mám nějaký eth léta, teď jsem kouknul do trezoru a nabízí mi to staking s Everstake. Máte s tím někdo zkušenosti? Je to bezpečné a vyplatí se to? Neplatí se nějaké poplatky? Ptám se jako lama, protože svoje krypto nechávám jen ležet a kolem toho to moc nesleduju, díky moc :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Jen tak pro zajímavost, tohle je z Etora (asi nejhorší platformy na krypto ever btw). Takhle tam boti sdílejí tuhle stále stejnou větu, u různých kryptoměn, a hází pod to graf jak to šíleně poroste. Akorát jim v půlce případů ten graf vypadne a není tam, jako tady :)) tenhle bot uvádí že je z Emirátů, pokud teda nekecá. Někdo si hraje, no ;)

QSXFTH
    QSXFTH --- ---
    Pump.fun normalne delas 100x
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prijde mi ze ted letej hlavne ty meme coiny + vetsinou to co prida binance na futures..Nedavno to byl pnut a tusim act..ted par dni zpatky hippo a degen..Takze jsem si je dal do oblibenejch a uvidime jestli neco nezacnou delat..Btc se celkem hezky stabilizuje kolem 90k, takze pro altseason je prizniva doba.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    KOSZLIK: nevím, ale možná koukat co ještě chvíli neletělo?
    Jinak pozor, po třech letech pauzy se dívám, že kolem altcoinistů vznikla asi celá fake mediální komunita a různé podivné weby nabízející nereálné předpovědi. Na platformách a sociálních sítích taky řádí boti sériově ukazující navzájem podobné raketové grafy šíleného předpokládaného růstu. Zatím do toho nevidím, je to pro mně novinka, ale logicky bych tipl práci velryb co dělají pump& dump, asi. Dost džungle to je.
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    ARRAKIS: nice. Já teď hodil do Link který mi přijde ještě nevyletěl. Nějaké tipy z top 50 co ještě čeká na pump?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Konstatování: pro daytrading je fajn teď přepínat mezi altcoiny. Meme Doge se po dumpech zastavilo, ale velmi se rozjíždí jiné kousky. Přehodil jsem na Xrp a dnes zatím 30% 😳
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CASLAW: asi uplne nechapu co ma byt vicefkatorove overeni u lokalni custodial penezenky..?
    CASLAW
    CASLAW --- ---
    Zdrvím, měl bych dotaz ohledně krypta CHIA se zkratkou XCH. Hledám peněženku, která by ho uměla a zároveň měla více faktorové ověření. Máte někdo pls zkušenost s některou z následujících peněženek, popřípadě víte, že umí více faktorové ověření. Díky za odpověď

YBUKO
    YBUKO --- ---
    Bacha, v USA mají teď vyjít data o inflaci. Může to krypto nakopnout, stejně jako může spadnout
    US CPI Inflation Estimated To Come In Hot, Crypto Market Rally To End?
    https://coingape.com/us-cpi-inflation-estimated-to-come-in-hot-crypto-market-rally-to-end/
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    Pokud je teda DOGE zase hot topic, tak tady je jedna potenciální alpha i pro vás - DOGE má taky inscriptions (= NFTs) - https://drc-20.org/

BTW Litecoin taky, ale to už je meta-alpha... ale tak během Bullrunu je možný všechno.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mrtva veverka zije.

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jsem necekal ze bych z toho Dodge coinu jeste neco dostal. Ale je teda fakt ze to byl asi jediny altcoin co me dostal do "plusu". Kupodivu pri vyberu mi na Binance nesla uz karta (dobijel jsem revolut driv). Ale sla SEPA platba. bylo to hned snad za 1 euro. To me prijemne prekvapilo. Otazka jak to bude s vetsi platbou nez +- 1000eur.

Zil, IOTA, DOT se asi jen tak nevrati. Na nekterych jsem ted tak -80% :/ Na ADA celkem jeste sazim. Uz pomalu hledam jak ji pripadne zpenezit. Asi jedine zpet z Trezoru na Binance a pak si zase poslat fiat co ? Nebo to jde nejak elegantneji ? Simple coin to asi nebere jak tak koukam.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Jako budu zklamaný pokud se teď rok 2021 nezopakuje... Nový dům by se mi vcelku hodil.

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jsem zvědavý, zda se dočkáme ATH u Eth, které dosáhlo vrcholu v listpadu 2021.
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    JARDABEREZA: Konečně můžeme na "tradery" dumpnout naše bágly :) Možná někde ještě najdu DOGE co jsme kupoval za cca 50 centů, protože "DOGE to the dollar" :-D
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    RUDY_CZ: tak potřebuješ souběžně běžně sledovat na druhé obrazovce i bitcoin a reagovat podle něj, pokud děláš daytrading. Ostatní měny se pak podle něj řídí, pokud si s nimi nějaká velryba zrovna nehraje.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    RUDY_CZ: Když zmiňuješ ty fosílie... Terra Classic +15 % za týden. https://coinmarketcap.com/currencies/terra-luna/

Nechápu, proč to po tom krachu ještě někdo kupuje :-D
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    Říkám, během Bullrunu není třeba být génius... Všechno, i ty největší fosilie, dá 50-200% ... možná i IOTA :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam