• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    POSTCD
    POSTCD --- ---
    Můj lamí odhad je, že cena kryptoměn nestoupne o více než 30% od současné ceny a během měsíců až let dojde k poklesu o alespoň 30% od dnešní ceny. Proto budu část kryptoměny odprodávat (pomocí decentralizovaného P2P a anonymního https://retoswap.com/ ) v dalších asi 1-2 měsících.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    Ale jak to prodas, poleti to do nebes.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    prej bullish, tak tenhle kůň je mrtvej, dejve

MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    ... will be discontinued in the Crypto.‌com App in your jurisdiction as of 31 January 2025 (‘Effective Date’):

Crypto.‌com Staked ETH (CDCETH)
    Crypto.‌com Staked SOL (CDCSOL)
    Dai (DAI)
    Liquid CRO (LCRO)
    Pax Dollar (PAX)
    Pax Gold (PAXG)
    Tether USDt (USDT)
    Wrapped Bitcoin (WBTC)
    XSGD (XSGD)
    PayPal USD (PYUSD)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SQARE: nevím, ale je to brutální, aktivuje to stop limity a řetězí se to.
    SQARE
    SQARE --- ---
    Kdo vi samozřejmě. Tva úvaha mi přijde legit. Napsal jsem jen co napadlo mě když jsem na to koukal
    SQARE
    SQARE --- ---
    YBUKO: a není to prostě sell the news event kterej se tak moc očekává až tak že lidi sellej už teď?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Dobrý výplach dnes mimochodem nastal. Trh mi přijde brutálně manipulovaný, jako by se chystaly nákupní pozice na zítřejší případný skok po Trumpově projevu.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JARDABEREZA: to je leda na oškubání hejlů.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    YBUKO: Myslím, že všichni ti investoři budou mít asi stejné uvažování jako ty. :-D Nebo i existuje vysvětlení k čemu by to krypto vůbec chtěli použít?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Mimochodem, nejsem si vůbec jistý, zda tohle jeho bohatnutí na kryptu v souvislosti s přijímáním zákonů a snižováním krypto regulace jednou nezpůsobí jeho impeachment. Sice na tom bohatnu, ale košer to u něj asi nebude ;)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JARDABEREZA: jj, to je ten důvod. Navíc vydal jakousi meme trump usdt věc. Rychle jsem to taky koupil dokud to roste a teď jdu kouknout co jsem to koupil :)) doufám že zítra nepřijde po jeho nástupu do funkce nečekaný pád a se ziskem to prodám, radši nic co se jmenuje Trump nechci držet dlouho.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    YBUKO: Prý si solanu trump vybral jako technologii pro svůj memecoin :-D
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Solana letí do nebe :)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    US selling 69K seized bitcoins could mess with Trump plans for crypto reserve - Ars Technica
    https://arstechnica.com/tech-policy/2025/01/us-selling-69k-seized-bitcoins-could-mess-with-trump-plans-for-crypto-reserve/?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    JARDABEREZA: nejdřív to v USA rozjel job report a Trump to o pár hodin asi nevylepšil... Bitcoin to táhne všechno dolů. Ale třeba XRP dneska šlape, i když BTC dál padá.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    BIMBAS: Trump už bude prezidentem a najednou místo bitcoinu řeší, že si nemůže koupit Grónsko a Kanadu? :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    co je to tam zase za vyplach :) mam nastaveny prodeje u cardana a ne a ne to podojit
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    MATT: Jsou to AI agenti postavený většinou nad ChatGPT, Claude apod. Tokeny slouží hlavně ke spekulaci, nebo za přístup k terminálu. Další utility se vymýšlejí jak vznikají další typy Agentů (i.e tradeři)

Někteří agenti už dostávají i výplatu od X za engagement, takže is umím představit že se třeba bude rozdělovat mezi stakery :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam