• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIASHECKSmoothie a další zdravé lahodnosti
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    v práci vzorky čisté syrovátky, tak ji přidávám do smoothie z čehokoliv, překvapivě lahodné :)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    brokolice, špenát, jahody, banán a ovesné mléko. Dobrý, ale až na druhé napití :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Hm koukam ze tam teda hazite uplne vsechno :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LUCIASHECK: no to uz je na me asi dost extremni :) okurku a rukolu asi klidne, repu asi taky, ze je teda tak zdrava, ale zbytek teda asi spis ne :)) chtela bych, aby porad tak nejak chutnaly ovocne nez jako studena polivka :)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    dnes jsem měla ledový salát, kousek brokolice, kiwi, kousek banánu, goji a lžičku vloček, barva hrozná, chuť překvapivě dobrá :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CMLKA: celer, petrzel, mrkev, rajcata, brokolici, rukolu, repu, vokurku, ...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Jaka zelenina se da hazet do smoothiecek? Vlastne premyslim, ze mrkev by to urcite v pohode sneslo, vim, ze spenat, co jeste pridavate?
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    A mám problém s červeným melounem, sebezralejší mi ve smootie chutná divně. Jako melounová slupka :-(
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Musela jsem nahradit přístroj. Ten starý ultralevný noname, se kterým jsem ale byla celkem spokojená, odešel.
    Teď máme Etu a rozdíl je velmi výrazný!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LBW: Ze by ta bila paprika? To je obecne jedna z nejhnusnejsich zelenin ever :-D
    LBW
    LBW --- ---
    Pridal jsem k bananu a kiwi bilou papriku a rapikaty celer.
    Zvuk to v mixeru vydava lepsi, o tom zadna. Chutove to bylo mirne zklamani. Ze by to kiwi? :-))
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    LUCIASHECK: potvrzuju a prosím o další :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LORAIN: ja rano, ale nekdy ho piju jeste vecer

btw dsot jsem si ted oblibila pridavat avokadu, je to krasne kremove a dnes rano jsem hodila i hrst vlocek a chut stale dobra, takze to budu delat...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LORAIN: Mixuju těsně před užitím, ale někdy je fajn si to připravit den před, dat do lednice a mixnout ráno.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Mixujete těsně před spotřebou nebo i předem. Byla jsem v jedné domácnosti, kde se smoothie chystají večer na následující den. Někdy by se mi to hodilo. Ale ty moje někdy i po chvíli stání tak trochu mění konzistenci. A vůbec mám za to, že to odležení není moc prospěšný.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Mate pls nekdo srovnani toho pristroje z lidlu a nutribullet?
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    LUCIASHECK: nuže dobrá, díky ;)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAJITA: Pokud od te doby, co provozujes smoothie, mas vyrazne vetsi spotrebu ovoce a zeleniny, je to dost pravdepodobny. Nebyla bys prvni ani posledni.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    prosím vás, stalo se vám někomu, že jste se zpočátku po smoothie osypali vyrážkou?
    po asi měsíci nepravidelného pití se mi to stalo, jsem olezlá na nohách a pažích, nemixuji ale nic, co normálně nejím
    kolem mě jdou kecy o přemíře vitamínů :/
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    JAJITA: zmrazit urcite, ja velkou cast ovoce do smoothie mrazim, pak uz nemusim pridavat led. Jinak avokado vydrzi v lednicce jeste nejakou dobu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam