• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Chce to jako hodne v boji trenovat ty ruzny druhy magie, ty kouzla se tim posilujou a je to fakt znat, ze zacatku jsem v PvP dostaval kotel a ted mam asi 10 vyher za sebou (aniz bych zvednul svuj level), a uz to jako konecne i krituje jak jsem doufal... koukam na full odmeny za tu mesicni ligu je treba 300 vyher, to zase nemusi bejt tak hrozny! :-) Chce to proste si najit vhodnou kombinaci pro ty 3 sloty, pak dal uz to bude zajimavejsi s vetsim vyberem.
    XSI
    XSI --- ---
    Ok, mám za sebou první duel, a vítěznej!
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Mně to v tom tréninku už docela šlo, v boji zas o dost míň teda. A už jsem dostala nějaký modrý dusty zase, yay. Jen ty příšery se ke mně zas tak nehrnou teda (já se taky z domu nehrnu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: plus jeste je muzes nasobit za to sledovani videi. Coz je mimochodem obchodni model co se mi fakt libi - kdyz kouknes na video, podporis hru, a ziskas instantne nejakou malou vyhodu. Ale nemusis! O moc lepsi nez otravny reklamy v jinejch freemium hrach, kterym se vyhnout nejde.

Zatim jsem tam videl:
    - 1 video na double daily reward
    - 3 videa na reset shopu
    - 3 videa v bazaru (kde se za tu "videocurrency" pak da koupit celej balik)
    - 1 video na double reward za level
    A nějaký další asi i u jinejch procesu, kde běží nějaký odpočet času.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ty "modry veci" jsou i v truhlach s pokladem zadarmo. Kazdopadne bych je zatim na nic neplejtval, specialne ne na urychlovani veci a privolavani/odemykani truhel... :-) A je za ne prave ten exp boost, co je na 24 hodin (nebo vic). Zatim jsem nezkousel protoze ted jako nemam cas na tom sedet nejak intenzivne.

Na trenovani gest je tam ten panak, ja na tom proste chvilku trenoval a ted uz to dam pokazdy, jak na mobilu tak na tabletu. Ale jsem zvedavej, jak mi to pujde, az budu mit odemknuty vsechny ty sloty... :-) Kazdopadne vim ze v alfa verzi, kdyz jsem to jeste testoval, se pomoci gest delala i alchymie, a to byl teprve masakr, pamatovat si spravne tu sekvenci pro lektvar a pak udelas malou chybu a suroviny jsou fuc, to zase ocenuju, ze ted je tam jen ta minihra s bublinama.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Mně se to healovací kouzlo povedlo v souboji zatím jen jednou, a to když už byla potvora zabitá. :-(
    A nevim který jsou expovací potiony třeba.
    Zato už mám jen dvě ty modrý věci co se kupujou za prachy, protože jsem si nerozvážně “přivolala” nějakou truhlu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: to jsem nepsal to jsem okopiroval :-) kterej bod je nesrozumitelnej?

btw lektvary se na zacatku, kdy asi jako moc nejsou (aspon ja nemam kdyz sedim doma), daji nahradit bojem s lehkou potvorou, a proste ji zdrzovat a uhealovat se tam

zatim jsem tam teda v PvP za uplnyho klauna, a to jako nemam problem kreslit rychle ty kouzla, ale nejak mi prijde, ze davam hrozne malo a dostavam hrozne moc, i od lidi na nizsim levelu... zatim jsem vyhral jen jednou, kdyz nekdo proti me naskocil bez HP - ale aspon je osvezujici, ze to je konecne hra, kde hraje skill nejakou roli :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Ale přinejmenším mi zatím přijde jako příjemná změna, že ta hra nemá infantilní megabarevnou grafiku.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Dala jsem tomu zatím půl hodiny a vůbec nevím, o čem to píšeš :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: je tam speed limit 15km/hod, nicmene ten je jen na resources, takze bojovat s potvorama normalne muzes (i kdyz se asi budes muset healovat lektvarama).

MILEWORG: doplneni - resetovat se budou jen ty PvP body, viz ta sezona co ted bezi. Ta pobezi jen 30 dni, a pak zacne jina s jinymi odmenami, nicmene uz od zacatku v ni budou nalevelene postavy.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    musím najít nějaký odkazy, dneska v práci jsem na rychlo vybral paladina a víc nestudoval. Každopádně bomba hra do vlaku kde se to narozdíl od PoGa dá hrát
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    po skonceni beta verzie, ma byt nejake mazanie, alebo reset levelov?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tipy z FB:
    Tip 1: Do 20 lvl není třeba kupovat Boosty, kromě Monster/PvP experience. Ten se vyplatí pořídit ihned, pak lvl 20 dáte za den bez problémů. Ostatní dostanete jako lvl up reward.

Tip 2: Snažte se používat v PvE spell od každého typu alespoň jednou za fight. Budete pak plošně progressovat a lépe se připravíte na PvP.

Tip 3: Low tier monstrům se zvyšuje šance na drop předmětů s vaším levlem. Je tedy vcelku snadné nafarmit Worn-out set s dobrou kvalitou - nevynechávejte low tier monstra.

Tip 4: U daily reward vždy vybírejte možnost "Try luck" a koukněte na reklamu pro dvě karty. Mohou obsahovat boost na 24h.

Tip 5: V PvP používejte spelly Witch Burn a Soul Burn od cca 15 lvlu oponenta. Proti heals používejte Numbness.

Tip 6: Tier 5 Native set přidává monster exp jako set bonus. Hodí se tedy na PvE sessions.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam