• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    AR hra pro Android/iOS od 17. února v open beta - maguss.org
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: ja uz itemy managuju radsi primo z toho slotu na postave - da se z nej i prodat ten v baglu. Jsem zacal delat pote, co jsem utratil vsechny penize za helmu v te random nabidce, a pak jsem byl prekvapenej, ze mi kvuli ni spadnul pasek. Bo se ukazalo, ze ve hre zadny pasky nejsou, a byla to bandana ze stejneho slotu... :-) A od ty doby si to hlidam.

Ale mas pravdu, ze inventari by prospelo trochu lasky.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    EVILMIND: Že je to bug to jsem pobral, ale byl jsem líný kotrolovat ty odměny...

Jinak ten inventář mi přijde celkem nepřehledný, kdy kolikrát nevím, kam se mi po equipu poslalo to, co jsem měl na sobě, jak se to vždy zamíchá ty itemy.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Jo, ti narmoni se mi tam taky občas zobrazují. Někdy jenom na chvilku a pak se tam ukáže správný výsledek.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: je tam nejaky bug ze to ukaze nejakej zjevne developerskej vysledek boje, ale zatim vzdycky se mi teda boj zapocital spravne, jen jsem videl tenhle nesmysl (obcas proskoci i kdyz jsem ani v boji nebyl)

XSI: obecne je ten klient hodne malo resistentni na to, kdyz je nejakou delsi dobu zarizeni vypnute, pak po oziveni uz mam zkusenost, ze je lepsi ho sestrelit a spustit znova. PoGO/DraGO oproti tomu nevypinam nikdy, a vzpamatujou se, vetsinou, docela uspesne treba i z vecera na rano.
    XSI
    XSI --- ---
    THEMAKARESH: Jo, same here. Ale zároveň se mi do daily questu započítaly coiny, co jsem z příšery vyrazila. Vůbec se mi často stává že je nějakej nesoulad mezi klientem a serverem, ukazuje mi to jinej počet HP než aktuálně mám (potažmo než mám potom v souboji) atd.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Teď jsem prohrál druhý souboj s příšerou, kdy jsem jí porazil, ale na konci se mi ukáže, že bojoval nějaký narmon proti narmonovi... wtf?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: zrovna teda jak tam zminuji Draconius, tak to se vubec neda srovnavat, ten vygeneruje jako "dungeon", a to jsou velky uvozovky, proste nahodnou celou oblast, ale nenuti te ji prochazet urcenou cestou a neni tam zadny boss. Nicmene i tak lidi nadavaji, diky cemuz jsem pochopil, ze tady v CR jsme jeste hodne v pohode, protoze se mi fakt malokdy stane, ze by neco bylo nedostupne, nebo na soukromem pozemku. Jinde volaji na hrace policajty i kdyz jim jen stoji pred domem... :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Jo, našla jsem mezitím diskusi, kde se to řeší, a právě ty technické problémy tam zmiňují.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: melo to fungovat tak, ze najdes vchod, ono to vyznaci trasu realnejma ulicema, a ty musis jit tu trasu (jeste si pamatuju ze jsem je tehdy marne grilloval o informace co se stane, kdyz me to vydriftuje pryc), kde budou nejaky extra monstra, a na konci boss a poklad. Prislo mi to jako docela peknej napad, i kdyz vzhledem k tomu, jak je to nahodne generovany, bude asi obcas docela narocny aby cela ta trasa byla pristupna... ale pak uz jsem to nesledoval a nevidel jsem zadnej hype, tak mozna proste ty technicky problemy prevazily.

IDLE
    IDLE --- ---
    Podle téhle měsíc staré diskuse zatím nejsou a v nejbližší době asi ani nebudou: http://forum.maguss.org/topic/535/long-forgotten-dungeons
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: v summary v exploration o tom zmínka je ale zase při zvětšování levelu exploration se tam nikde vyšší level nevyskytuje
    IDLE
    IDLE --- ---
    MISOHU: Bude se hodit, hledání informací na fórech je dost nešikovný.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Co má ten dungeon být zač? Ještě jsem nic takového nepotkala.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: a jsou tam opravdu? ja videl kdysi video nekde na alpha jak ten dungeon teoreticky vypada, a i se mi to libilo, ale nejsem si jisty, jestli to nakonec realizovali...
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Maguss Wiki | FANDOM powered by Wikia
    http://maguss.wikia.com/wiki/Maguss_Wiki
    pomalu se to rzjíždí, co jsem včera koukal tak tam toho moc nebylo
    XSI
    XSI --- ---
    Bunnyip je strašná mrcha, taky ho většinou nedávám.
    A prý jsou ve hře dungeony, potkali jste to už?
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: to už je tier 3? nutně bych potřeboval seznam kouzel, potvor a eště nějaký pojednání o charech na netu, já u paladina jedu prim. empower ale nevim zda občas nedávat i do něčeho jiného... Kurňa ta hra je boží :D
    IDLE
    IDLE --- ---
    THEMAKARESH: Asi bunnyip. Já tomu říkám hroch. :)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    MISOHU: Jsem Rogue...
    EVILMIND: Co je šavlozubá krysa? :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: me zase nejde sundat ta savlozuba krysa, co ma energetic strike prave jako ty :-)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    THEMAKARESH: tak asi záleží co seš za povolání, já za paladina jedu energetic strike a davam ji v pohode
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam