• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    AR hra pro Android/iOS od 17. února v open beta - maguss.org
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: to je prave Dark Force, ze jo. To ma paladin a ono ignoruje evasion, takze se vzdycky trefi.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Dobře, jsem slepá. Určitě i jiní velikáni světové historie jsou ve skutečnosti slepí jak patrona.
    Kde je sakra tohle kouzlo? :-D

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: Dark Force
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dulezita informace do Duelu - v kazdem kole pry zacina ten, kdo prvni nakresli nejake kouzlo! Tomu bude treba prizpusobit taktiku... :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak už se mi zjevila bedýnka, na tom samém místě, kde je každé dopoledne. Já chci bedýnky večer, sakra!

A nespustily se mi bublinky při vaření lektvaru, prostě se jenom spotřebovaly suroviny a teď se tam vyrábí úplně slabej.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MISOHU: Nakonec to šlo přes facebook. A zmizela mi větší polovina (matematici a ocd prominou :-D) pohárů, tak doufám, že nejsou k ničemu dobré :-D
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    SARGO: Locked? to mám taky a měl jsem to před chvílí už i bez aktualizace
    SARGO
    SARGO --- ---
    ... a teď mě to nechce po aktualizaci pustit dovnitř. Zdá se, že má pracovní morálka je zachráněna.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: Jaky paladin kouzlo? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak to je problem samozrejme jen ted na zacatku, kdy mas malo slotu - az budes mit 10 kouzel tak vzdycky budes mit nejakou kombinaci, ktera na potvory bude fungovat. Ja to treba menim ted proto, ze na PvP mam uplne jinou sestavu kouzel nez na PvM, a obcas tak pri pauze mezi duelama nakliknu potvoru, co nemam cim zabit... :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Hlavně by bylo fajn, kdyby si člověk mohl předdefinovat vlastní sady kouzel a mezi těmi jenom jednoduše přepínat.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Zrovna šla okolo kráva, takže mohu potvrdit, že skip funguje a je boží. 8-)
    Jen s tím, že je třeba měnit kouzla podle potvor, mám problém. Ono to snad jde nějak líp, než přes Spells? Než to vyměním, potvora uteče. :-)) Tam by to mělo být ideálně tak, že když ji nakliknu, tak by šly změny udělat v tom seznamu kouzel...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Výborně, to zní velmi dobře, jdu to hledat. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: eh? Kouzel je tu nekolik desitek, a rozhodne je musis menit podle potvor. To je presne to, co je na tom super, ze si nevystacis s nejakym univerzalnim resenim (i kdyz aktualne je to paladin kouzlo dost op), a jak proti potvoram tak proti hracum je treba taktizovat.

Boje jsou rychle kdyz uz vis co delas - muzes dat SKIP a to preskoci vlastne cele kolo jen zapocita vysledek, a i kdyz SKIP neni videt (coz neni kdyz nezaplnis vsechny sloty), tak poklepani na tom miste porad funguje. Takze treba boje s nejakou easy potvorou typicky trvaji treba 10-15 sekund jen, animace sleduju jan kdyz je potvora nova a nejsem si jistej co dela (a vidim ze co delam nefunguje)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    IDLE: aha tak to je možná ono mě to píše 15 dustů (za 5 slotů) které mám ale neprovede to a 20 dustů eště nemám přidání
    SARGO
    SARGO --- ---
    MISOHU: S tím mám taky problém, na chození to není spíš vůbec, blbě se přitom bojuje a boje trvají dlouho - přeběhne se při nich moc daleko. Nj, není každá hra pro každého :-) (Ale vlastně mě tu svoji postavu baví budovat, akorát je to takové neakční :-))

EVILMIND: Jenže tady těch kouzel není zdaleka tolik, nemáš možnosti si je jen vyzkoušet a makáš jenom na sobě a to velmi vlažně. U pokoušů si děláš nějaké sestavy více potvor namachrovaných různým způsobem, v tom je to pestřejší. Ani nepamatuju, že bych měla s nějakou potvorou problém alespoň přibližně, a to si nejsem líná doběhnout pro nějakou, co jsem ještě neviděla. Ony v podstatě působí jenom jako trenažér, aby ses mohl namachrovat na PvP - které za půl hodiny dám dva, protože to všichni odmítají, ale to věřím, že jen otázkou času a nějakého lock na souboje. Prostě chybí mi tam NĚCO...

Taky máte problém s tím, že je ta hra hrozně tmavá?
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: uvidíme, tim jak jsem uviděl že se asi chtěj opičit po PoGo s raidama tak mám trošku obavy, ale myslím že tady maj k lidem mnohem blíž a budou si brát jejich názory k srdci. Každopádně já právě chci nejvíc tu motivaci na chození ( PoGo už jsem odinstaloval tam mě to oběvování ze začátku děsně bavilo a našel jsem místa v Praze kam bych se jinak nikdy nepodíval, ale zabili to právě Raidama a možností vychodit rare pokemony z vajec)
    IDLE
    IDLE --- ---
    MISOHU: Inventář jsem si rozšířila, to je jediné, na co jsem si zatím ušetřila, a bylo to opravdu potřeba (všechny ty bylinky a lektvary zaberou hodně místa). Funguje to, akorát to stojí 20.

To, že to člověka nenutí víc chodit, mě taky mrzí. Pro bedýnky bych chodila, ale naposled jsem nějakou viděla včera v podvečer.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: tady je totiz primarne skvela ta samotna hra (tj. duel), a to chozeni je k tomu zatim tak trochu navic. V PoGO je to naopak, chozeni a chytani dobry, ale neni tam vubec zadna dalsi hra. Ale urcite vic verim ve zmeny v Magussu nez ve zmeny v PoGO, navic mi to v podstate v Maguss vyhovuje, protoze az doexpim na nejaky vysoky level, tak uz ani nebude motivace/duvod moc potvory zabijet (resp. jen pro goldy, pokud tam budou v end levelu nejaky gold sinky), a bude to hlavne o tom hledani nejlepsich kombinaci kouzel.

Jinak od T4 uz potvory maji jak to kradeni tveho kouzla, tak kradeni tveho casu (na tah jen 5s). Fun! :-) A kupodivu ten patej znak se kresli hrozne snadno, je to v podstate psaci ypsilon.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    XSI: tak jednak je teda skoro nezískávám ale chtěl bych někdy víc těch potvor ale prvotně bych rozšířil batoh (což momentálně kvůli bugu nějak nefachá)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    počáteční nadšení už pomalu odpadá a začínám vidět pár věcí: ta hra mě vůbec nenutí chodit , jediný co při chůzi lze najít navíc tak jsou ty poklady - ty jsou ovšem celkem o ničem, potvory v pohodě občas vlezou do kruhu v práci nebo doma a pak se to dá hrát ve vlaku, souboje fajn kdyby byl systém výběru spoluhráčů, takhle jen furt klikám na duel a čekám až to někdo acceptne ale bohužel to je většinou zas mnohem vyšší level, rozsah itemů naprosto tragickej i když chápu že při tom jak tady je nastavení bodů a rozdělovaní při levelu to jinak nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam