• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Teď mi to U strašně drásá nervy, to je jak ten slot nemít, když se to povede v jednom z dvaceti pokusů, který v boji nemám. :-(
    XSI
    XSI --- ---
    dobře no

XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Tak daleko nejsem, ale v tom případě by měl fungovat i mirror curse.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: v Invocation je ten Cleanse, ten by mozna fungoval (nevim, jestli se to pocita jako debuff).
    XSI
    XSI --- ---
    Ten asi vůbec nemám.
    A to kouzlo co krade kouzlo taky ne.
    Jen to co to odrazí i na něj, což je mi houbes platný, když to schytám taky.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Nepodceňovala bych klasický Absorb, spolkne toho dost :-) Alespoň jsem zatím na nic lepšího nepřišla :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jsem zkousel chvili hrat s mirrorem i stealem, a nejak mi to nefungovalo poradne, navic to ma nevyhodu ze to musis nechat chvilku rozjet (abys videl co souper kouzli), a pak davat pozor kdy tak asi bude kouzlit na co potrebujes reagovat. Asi si to necham jako moznost az budu mit vic slotu...
    XSI
    XSI --- ---
    Hmm, to budu muset ještě pozkoumat, protože to mě teda ničí hodně.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Je tam nějaké kouzlo, co ti to, co máš za zádama, přehodí na stranu soupeře a pak taky obecně že ti to kouzlo pokazí... a megavelká výhoda je, že o něm víš předem, tak si prostě sekneš štít, aby neprošlo moc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Predpokladam tam proti tomu bude nejakej dispell nebo tak ne? Ale zatim ho nevidim teda... :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: No jéje, je boží O:-)
    XSI
    XSI --- ---
    Taky vám přijde, že všichni furt používají cloudkill (a že to nějak moc funguje)?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: nevim, jestli to mas tak na to klikni jestli tam je dialog na zniceni :-) stejne za ty body nic jineho koupit nejde
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: No ale jak jinak bys to zničil?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak ono se tam ale nepise, jestli ho muzes nebo nemuzes odlozit, ne? Jenom ze pokud ho znicis, uz ho nedostanes. To by jako bylo trochu trapne, kdyby iluze byly jednorazove, vzhledem k tomu kolik stoji v shopu...
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    XSI: to by mě taky zajímalo včera jsem to získal a ta informace mě trošku demotivovala
    XSI
    XSI --- ---
    Chápu to správně, že když mě tenhle look omrzí tak to nemůžu prostě odložit, ale musím to zničit?
    To je teda trochu bolestivý.

SARGO
    SARGO --- ---
    MISOHU: I když, ve volné chvilce...
    Obecně mi není moc jasný rozdíl mezi evasion a defence.
    Z kouzel tu dumám na Triple slash, či Vision, a není mi moc jasná mechanika věcí typu Entangle - připadá mi to příšerně drahý na to, že se musí napřed povést a pak jenom mění pravděpodobnost asi tolik jako moje nové kalhoty...? :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    MISOHU: To v nějaké volné chvilce udělám. Pár jich bude :-D :-D

Mimochodem tuhle jsem si stěžovala, že je ta hra moc tmavá. Tak hlásím, že se to po posledním updatu výrazně zlepšilo, takže se mi to asi vážně nezdálo :-)) Hraju na tabletu.
    XSI
    XSI --- ---
    XSI: Zato nějaký další souboje jsem prohrál asi kontumačně, když jsem dala accept, ale ani to nezačalo a rovnou mě to vyhodilo. To bude chtít teda brzo fixnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam