• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDMaguss
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: si kupuj/uvar na pvp potky a pujde to lip jen je voser decline no ale jinak to nemas zle, jen si vychytat spelly
    XSI
    XSI --- ---
    Jsem na tom takhle a brečim v koutě.

XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Giant strenght se mi moc neosvědčil, protože každej druhej má monstrozní defense, přijde mi na to lepší to astral body teda. A jela bych klidně i něco jinýho, ale spelly co dávaj srovnatelně damage co cloudkill dávaj mnohem víc heatu a musíš mít už před nima nějakej buff. A já než si navěším parády tak už jsem na tom většinou blbě (a řeším že dostanu v dalším kole napráskáno tím cloudkillem). Ten spell jako strašně sere hru.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ted jsem an tom takhle bez potek
    https://photos.app.goo.gl/ZiT8eCpe7b0mn9Lp2
    XSI
    XSI --- ---
    Vlastně mi trochu přijde, že ty souboje často nejsou moc o skillu ale o tom, komu vyjde cloudkill a nějakej buff/debuff k tomu. A já to přese všechnu snahu zpravidla nejsem.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: pokud jedes cloud kill build tak nemas giant str. ten dava dost potom
    na snizeni heatu bych asi dal spis cool off
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Nj, já mám skoro všechen gear na HP, protože bez něj mám na levelu 27 360, což je zoufale málo, a ani s 430 to neni moc vtipný.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ja jsem ted zkousel dot build a nic moc tak sem zase spadl dolu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: con potka dava hodne a nevis kolik ma statu kde ale vidim to na emp con + gear taky zatoci
    XSI
    XSI --- ---
    Fakt jako nechápu. UgaDaBuga snad nikdy nemissne, jeho Dark Force dává za dvojnásobek co moje, takže má patrně monstrozní empower i defense a mě to teda děsně frustruje.
    Koncentraci mám spolu s defense nejvyšší a blbej Cloudkill mi prostě nevyjde ve dvou třetinách případů. Zároveň nemám žádnou záložní útočnou strategii pro tyhle případy, kterým dám Dark Forcem za 40 a healujou si za 100, zatímco mi sami nakládají stejným spellem za 90.
    Frustruje mě to a nevím, co s tím.
    XSI
    XSI --- ---
    Jako já dneska o nápadníky nemám nouzi, ale...

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SARGO: to uz ses 50 ze delas dalsi ucet ?
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: To je teda celkem radikální řešení!
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: A já si založila další účet a tenhle dávám k ledu (kromě nějakého průběžného opečovávání), dokud nebude víc hráčů :-D Číhat na každý duel v průměru dvacet minut mě nebaví. Na devítce je zájmu, panečku, div se nepřetahujou... :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No jako mám to dost podobný. A taky mám teď hezkej rank tak o něj nechci moc přijít. Ale už jsem novou hůlkou fixla concentration.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Už si připadám jak prašivá, nikdo si se mnou nechce hrát :-( Sundala jsem si alespoň nějaký životy, ale taky to úplně nepomohlo... ach jo :-/
    XSI
    XSI --- ---
    MALY_BOBIK: Taky to friendly combo mám, ale 420 HP dolů na jeden zátah mě přece jen trochu znepokojilo.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    XSI: jo to je vcelku friendly combo :) zabijim s tim vsechny prisery
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Už jsem tě nepotkala. :-(
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Ale nikam, šup na plac, jen dám vařit nové lekvary a jdeme na to! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam