NIMBUS: no, overturismus je důvod, proč jsem se vykašlal na auto - došlo mi, že autem dojedu je tam, kam dojedou autem všichni, budu řešit parkování, pravděpodobně za peníze, budu se muset vrátit k autu, atd. Ale to s klimatem souvisí jen volně, to lifestylová otázka.
Vlaky třeba v Rakousku jezděj fakt plný, to je třeba uznat, a prodlužovat je už není kam. V railjetech si bez rezervace člověk prostě nesedne, naštěstí na svý obvyklý trase tam jezdím jen kousek za Lincem. Ale u nás kapacita ještě je. Příměstský vlaky jsou pravidelný a relativně levný, ale cokoliv na větší vzdálenost je drahý a přitom kapacita k zvyšování kapacity vlaků tam rozhodně je a jezděj u nás poloprázdný. Při cestě po Evropě rozhoduje cena. Vloni jsme z nějakýho důvodu ukončili nebo přešuili expedici cestou zpět z Maroka ve Španělsku, kamarád zásadově volil vlak a stálo ho to několik tisíc, já přímý let z Girony do Pardubic a stál 10€. Což jsem na jednu stranu byl rád, ale jako WTF... 10€ je v Rakousku nejnižší cena vlaku bez koupi lístku dopředu, když člověk jede třeba jednu zastávku osobákem! (no, někde to musí být levnější, ale když člověk přijde prostě na zastávku, tak nejinižší cena je 10€, tak jsem radši šel pěšky na nádraží, ze kterého jsem měl zaplacený zpáteční lístek domů, což bylo asi 20€ díky předplatnému)
Prostě cestovat vlakem za desetinásobek ceny letenky určitě klimatu neprospívá. Letadla asi neobsazený místa jako last minute prodaj vždy, obvyklá cena je vyšší, ale v podstatě vlaky vycházej na stejnou vzdálenost vždy dráž, přitom do možná až 2000 km by technicky vzato měly letadlům konkurovat... ale ne....