CERMI_FOX: Nejenom behem posledniho pulroku co se zaclo kvuli tem vsem karantenam dorucovat vic jak nikdy, tak ani predtim (jakoze imrvere neco objednavame na amazonu nebo jinde), sem kuryra nevidel s tabletem (ale moje domnenka je mozna neobjektivni, neziju v CR)... Vzdycky mel pouze smartphone aby bud jenom naskenoval carovej/QR kod a popripade jeste chtel podpis prstem. Ono z hlediska ekonomickyho, proc vybavovat kuryry jeste navic tabletem, kdyz potrebuje este navic mobil...
U logistickych reseni taky porad chte nechte prevlada specifickej HW k tomu urcenej, jednak tahle branze je tak rozvinuta, ze vyrobcu tehlech reseni sou mraky s tim jak se to vsecko boucha uz jenom v Cine a ten terminal s laserovou cteckou neni zas uplne takova darda, za druhy je ta pistole daleko ergonomictejsi a hlavne odolnejsi nez jakysi prkynko s krehkym displejem.
Dokonce i u tech kuryru tohle obcas vidavam, popr. s adapterem ke smartphonu (resp. laserova ctecka nalepena na smartphone).
Mno a lovic smluv ? To bude tak specificky odvetvi, ze to nebude ani promile ;.. ale mozna kecam ze svy bubliny (i s odkazem na predchozi odstavce).
Jediny kde sem to videl v praxi pouzivat je u myho mobilniho operatora, ze kazdej prodavac ma svuj. Jinak ale stejne je to neprakticky i v tomhle, psat se na tom poradne neda a dotycnej se v tom smrdoli 2x pomalejc, nez kdyby tam mel normalni komp.
Ja mel ale hlavne namysli ty odvazny prognozy, ze do par let tablet vytlaci notebooky .. a ejhle, po tech par letech je to pouze soucaste inventare bezny domacnosti, kdy se franta bavi tim jak si rozsviti a zhasne svetlo v obejvaku na tabletu a pozbytek casu se o nej perou jeho smradi