ORISKOVANUTELA:nevim, co mas presne za gel, mne gel z mydlovych orechu kupovany nikdy nic nevypral. ale ono asi zalezi na mire znecisteni, neco jineho prat tricka pokecany presnidavkama a pokadeny pleny, a neco jineho veci, co jsou jen citit po beznem noseni.
nicmene Eo nechapu, ja to zkousela jednou a nemelo to vubec zadny efekt na vuni, navic vetsina tech EO je toxicka pro vodni organismy, tak to vubec na prani nepouzivam. pokud chci aby pradlo vonelo, navonim ve skrini. (EO nakapat na drenevy korale poveseny ve skrini treba)
nicmene zajimalo by me, jaky mas ty latkovky, ja kdysi nejaky zkusila bylo to dooost spatne. porad to nekam lezlo a patentky drely. tedka tomu chci dat druhou sanci, ale nevim, jaky koupit.
ja pouzivam teda sypky praci prasek soda+mydlo na bile plus perkarbonat sodny (a taed pokud peru na mene nez sedesat) a pere to skvele. ocet jako avivaz
mydlo mam tedka tohle
http://www.kosmetikahrou.cz/produkt/mejdlo-na-prani-bez-obalu-210g/ je docela drahy, ale zas velky a bez palmovyho oleje, coz byl jeden z pozadavku.