KALIPH: Nestreamujem dlho a obcas sa nejaky divaci objavia a v pohode hlasuju. no aj tak to zalezi na tom, ci chce director zahajit hlasovanie, alebo pouzit danu abilitu sam (ak ma 3 * rating a viac, tak moze aj sam).
Nema ta ako instatne zabit, moze ti ale fakt zneprijemnit hru, moze prezradit tvoju poziciu roznymi sposobmi, moze healnut tvojho oponenta ked budete bojovat, alebo ti pozatvarat zony ak je dost nachystany, instatne ta nezabije a ked si dobry, director sa moze snazit ako chce a neda ta.
S tou mentalitou by som ale nesuhlasil, ak ti da manhunt, urcite ocakava, ze budes fajtit a ked ty sa rozhodnes nie, nemusi sa mu to pacit.
Vacsina dobrych hracov berie manhunt ako prilezitost ziskat extra loot, kopec hracov manhunt prezije total v pohode. Takze ak si sikovny, nebudes mat problem.
Celkom rad si zvolim na zaciatku pravidlo na manhunt a to napriklad ak sa chcem snazit predlzit hru, zahlasim do megafonu, ze prvy kto da kill, dostane manhunt, alebo prvy, co vstupi na strednu zonu....
Dve hry po sebe som narazil na dobrych hracov v 2man teame, prvu hru vyhrali a kedze som od nich znova cakal kopec akcie, tak som im dovolil si povedat manhunt ciel. Zvolili si jedneho zo seba a hned ocakavali aj oni akciu, tak som po nich poslal dalsich hracov, stacilo sa prihovorit a poprosit ich aby si po nich. Boli zakempeni v baraku a kukali do mapy, ked uz okolo ich domceka kruzili 3 tymy a zacal celkom dobry a velky fajt a oni to dali, myslim ze som im dal potom aj heal, ale to az po nejakom kille ci dvoch. Urcite som tam aj niekoho zohrial aby bezal dalej fajt.