• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYConan Exiles
    DWAY
    DWAY --- ---
    DIOM: ja treba vetsinou hral sam, a tam se ti hodi kdyz se muzes naucit vsecko :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    DORIAN: já to teda vždycky hrál v partě, kde každej uměl něco, třeba zbraně si každej odemknul jen ty svoje, etc. ..no a později jsme attributes řešili lektvary dle potřeby..

    máš pravdu, že by to asi dost rozladilo PvP, kdyby to šlo přidávat i do feats
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    DIOM: S tím já zase nesouhlasím. Vždycky jsem trpěl nedostatkem bodů, protože jsem cpal body do všech možných kravinek a ozdob svého paláce, takže pro mne to přišlo úplně perfektně. Souhlasím s tím, že ty Atributy by taky bodly, ale to by hodně rozbilo pvp hru, takže chápu, proč se tomu zatím vyhýbají.
    DIOM
    DIOM --- ---
    Fragments of Power přidávají mimo craftingu jen body do feats, což mi přijde v late game úplně na prd..kdyby to byly attributes bodíky, to by byla jiná
    SHARKSYK
    SHARKSYK --- ---
    Conan Exiles: Unnamed City Revamped - 8 New Bosses!
    https://www.youtube.com/watch?v=Ujj6pouMUUs


    Tu je to video čo som k tomu videl, sú tam i tie fragmenty.
    JCD
    JCD --- ---
    SHARKSYK: fakt ze jo - tohle mi uplne uniklo, to musim prozkoumat :)
    Fragment of Power - Official Conan Exiles Wiki
    https://conanexiles.gamepedia.com/Fragment_of_Power
    SHARKSYK
    SHARKSYK --- ---
    JCD: Aha, ja čítal nejaký náhodný výkrik že mali hodne prekopať ten unnamed city aby sa tam vyplatilo chodiť. Našiel som video, ale nechce sa mi ho teraz pozerať - mali sa pridávať fragments of power, ktoré ešte netuším ako používať :D

    Sex módy sú hodne zaujímavý počin, mňa fascinuje to množstvo práce ktoré si s tým niekto dal. Na pomery danej hry veľmi premakané animace, custom dabing (i keď jasné, ten je trochu cheesy) a celkovo "mechaniky" okolo toho. Neviem ktorý z tých dvoch najznámejších (sexiles a slavers mod) umožňuje cudzích hráčov v podstate omráčiť ako thrallov, zviazať (takže nemôžu do inventára), zviazať im nohy (takže nemôžu utekať) alebo ich pripútať na vodítko takže musia nasledovať toho kto ich vedie. Plus ako zviazaný (alebo opilý) nemôžu odmietnuť sex interakci.
    Je to asi určené pre hodne špecifické RP servery a ľudí na nich, ale baví ma jak hodne premakaná tá mód komunity je :))
    JCD
    JCD --- ---
    SHARKSYK: na raidovani unnamed city je tam snad jen ta jedna legendarni truhla u hada? tam asi nema cenu chodit, jsou pristupnejsi truhly :) vyhodne je tam chodit na male dracky na krafteni dragonbone zbrani. Thralove je oceni. Zaroven tam jsou kolem truhly s mnozstvim zlatych cihel. Jinak tam asi nic moc neni.

    HITOMI: zajimave, ale to si asi instalovat nebudu, obcas to poucim ditkam skolou povinnym a tem staci ta zakladni nudity :) I kdyz tipuju ze by je to taky pobavilo :)

    Libil by se mi nejaky mod, ktery by thrallum pridal nejakou zakladni inteligenci. Neco jako je v RimWorld. To by bylo super.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    JCD: a co teprv ty mody! pritel nasel nejakej novej sex mod, kterej ma animace mnohokrat lepsi nez cokoliv, co je ve hre :D je tam asi 10 poloh a kazda ma nekolik variant + clovek muze ovladat rychlost. A pak teda pribylo jeste dost modu pridavajicich nove foundationy, materialy apod.

    Dost pekne je pak treba The Age of Calamitous, ktery pridava frakce, nove rasy, ekonomiku a spoustu dalsiho.
    SHARKSYK
    SHARKSYK --- ---
    JCD: Jak je to s tým unnamed city teraz? Skutočne sa tam vyplatí "raidovať" alebo to človek sfúkne za jeden večer a už tam nikdy nemusí?

    Viac než exploring ma na CE baví to stavanie i na to jak promitívne to je dokáže pobaviť, ale výprava sem tam nejaká zmysluplná nie je na škodu. Akonáhle človek dostane lvl 60, prejde si tie hlavné lokácie a bosákov a naučí sa farmiť world bossov alebo inak získa legendary predmety tak mi prišlo, že nemá zmysel niekam chodiť explorovať a hra je viac o farmení a zvelebovaní panstva.
    JCD
    JCD --- ---
    Celkove s tim Conanem dost pohnuli, vcera jsem si to na chvili pustil a skoncil u toho na 2 hodiny. Spoustu QoL vylepseni, novi enemaci, kraftici menu je jinak, vylepsene dropy ( z NPC padaji armory, parada!)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak imho celej ten soundtrack je takova vykradacka vsech moznejch epickejch motivu:)
    JCD
    JCD --- ---
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    JCD: od 2:32 dál. Jednomu tracku ubrat hlasitost a druhýmu přidat hlasitost a jemně změnit gradaci... muhehe

    The Last of the Mohicans music
    https://www.youtube.com/watch?v=42MAk4_DBFc
    JCD
    JCD --- ---
    Conan má především geniální soundtrack. :)
    Nejradši si stavím barák vedle blackhandu, tam téměř pořád hraje toto :)
    Conan Exiles - 06 - Adrift on an Ocean of Sand
    http://www.youtube.com/watch?v=jJEP0Z1rwS4
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DIOM: Raft je na můj vkus až moc vesele barevný :) Ještě jsem si říkala, jestli nezkusit Rust, ale tam chci taky počkat na nějakou slevu. Ten Conan ale pořád vypadá ze všech nejlépe.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DORIAN: Fallout tactics není hra, ale splácanina nesourodých a na sebe nenavazujících misí, když se Interplay snažil zachránit.
    F76 dělají čtyři profesionální studia a přes bolestivý porod se z toho klube velice slibná hra. Mistrovsky udělaná mapa, výborně navržené survival i RPG prvky. Chyba byla zejména v tom, že je to vlastně nepřiznaný předběžný přístup, což se nedělá, měli jej přiznat stejně, jako to udělal Conan Exiles.
    DIOM
    DIOM --- ---
    HITOMI: taky tak..za pár hodin jsme tam běhali jako králové..a to máme server nastavenej na základní hodnoty, tj. žádné multiplikátory těžby a craftingu ..je přeci jen znát, že už to člověk hrál

    z těch survival her mě teď nejvíc láká Raft, čekám na slevu :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    VIRIK: Jen v případě Fallouta 76 bych řekl, že něco takového měli předpokládat - když to řeknu hodně hloupě, tak podobně zklamal Fallout Tactics. Fallout Tactics je skvělá hra, ale je to úplně něco jiného než Fallout 1 a 2. F76 jsem nehrál, tak nevím jaké to je. Nejspíš ani nikdy hrát nebudu - jedna survivlovka je pro mne až dost :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DIOM: taky si rikam, predevcirem jsem to zase po delsi dobe rozehrala a na nejakou slusnou uroven a s domkem produkujicim zakladni vybaveni jsem se dostala za par hodin :) ted opet s pritelem hledame nejake slusne rp/pvp servery s rozumnym vyberem modu. Ale klidne bych si zahrala i nejaky jiny, podobny survival :) jen se obavam, ze jinde to staveni a explorace zas tak hezky nebudou.

    Jinak na PS4Pro na tom misty slusne lagovalo a hralo se to na muj vkus dost divne, zlaty PC
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam