• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYConan Exiles
    O hře Conan Exiles: Novinky, tipy, servery, případné spoluhraní :)

    Conan Exiles wiki 
    Manuál ke hře

    server je online. Kdyby jste si nekdo chteli zahrat, tak me pingnete pro URL a Heslo

    Pravidla serveru:
    1) Chovejte se slušně. Na serveru jsou převážně lidi z tohoto klubu

    discord: https://discord.gg/zqd7tA6 (prevazne pro kontaktovani, ohledne restartu nebo znovuspusteni kdyz to spadne)

    epicky mod:
    [ JCD @ Conan Exiles ]
    rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    Sakra az v q3
    DWAY
    DWAY --- ---
    Conan Exiles - Age of Sorcery Announcement Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=MKeHFJ-7V0o&t=6s


    hmm myslim ze je na case zase nastartovat old Sons of Crom :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    btw ozivil jsem server kdyby to nekoho zajimalo :)
    JCD
    JCD --- ---
    Mne na tom bavi prevazne system staveni. Levelovani postavy a journal je vpodstate tutorial.
    Nejlepsi je ta hra jako coop. Solo staveni v free modu (ctrl+alt+shift+F10 v god modu je unlimited staveni bez spotreby komponentu) je zabavne jako lego :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    ELIDOR: Já vím, že mě si se neptal, ale taky se vyjádřím :)
    Podle mne ta hra na max levelu totiž teprve začíná. Pokud tě baví stavět, máš konečně možnosti
    Stavět ve velkém s kombinací nosnosti a survivu. Procházet dungeony a neobvyklé oblasti. Řešit příběh. V pvp se pak nabízí další věci, ale to už záleží, jestli tě to baví.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    JCD: ahoj, zrejme to hrajes i na max lvl, mam dotaz .. co te tam po dosazeni max lvl bavi?
    JCD
    JCD --- ---
    Na twitchi nejaky event s unikatnimi dropy
    Conan Exiles: Twitch Drops
    https://twitch.conanexiles.com/
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DORIAN: uf, to jsem to koukám nezapla zase pěkně dlouho :D ale potřebovala bych najít nějaký fajn rp/pvp server, kde bych zase mohla budovat obrovská sídla :D
    JCD
    JCD --- ---
    DORIAN: ted je toho tam tolik, ze uz jen obcas stavim hrady v admin modu :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    ELIDOR: Ne, to se nezměnilo. Ale já teď hraju solo na pvp serveru a je to celkem sranda :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jak je to nyni s vecmi? driv kdyz jsem hral, to bylo:
    - clen guildy sdili vse se vsemi cleny guildy
    coz znamenalo, ze nikdo nechtel brat do guildy nikoho neznameho a hrat solo pochopitelne nemelo moc smysl ... je v tomhle nejaky pokrok?
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    VIRIK: Ok, říct, že je to hodně jiné by bylo přehánění :) Ale krom drobných změn (jako třeba, že už netežíš ichor z ryb, ale už ho ani tolik nepotřebuješ, protože na zpevňovač se používá resin), tak překopali systém základních workbenchí a na to navázali úpravou thrallů. Thrallové (alespoň většina z nich) už nesnižují množství potřebného materiálu a nezrychlují výrobu - na to jsou specializované workbenche. Na druhou stranu, craftící thrall už 1. úrovně zvyšuje kvalitu výrobku (zbraně nebo zbroje) a 4 úroveŇ thrallů je specializovaná - každý thrall má 3 specializace - třeba u armorera zaměření na váhu, zbroj nebo výdrž.
    Workbenche se dělí na tři úrovně - základní, master, grandmaster. U Grandmasteru se navíc naučíš několik verzí naráz a používaš tu co ti sedí - menší spotřeba materiálu, rychlejší crafting..., pomalejší spotřeba fuelu...
    Jestli je to vždy použitelné nevím, ale třeba u kováře ano - rychlejší crafting na vzpěry a levnější na skutečně drahé věci, jako jsou zbraně.
    Konečně poslední změna (a tu jsem docenil) je zvyšení množství worbenchů - jako příklad si vezmu Alchymii - lektvary se vyrábí na alchymistickém stolku, zpevňovače a steelfire (apod) v kotlíku a barvy na barvicím stolku - to mi udělalo asi největší radost, protože teď konečně opravdu stojí za to si ty barvy brát - předtím to jen zaclánělo v kotlíku :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DORIAN: JO? Je to fakt hodně jiné? Plánoval jsem si to znovu nainstalovat a přál jsem si nějaké změny. Můžeš to trošičku více popsat?
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Hrajete teď někdo po překopání crafting systému? Já to zkouším na tradiční mapě a zatím jsem přišel tak na polovinu tajů
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zustava omezeni poctu online hracu? pokud je to male, tak to bude brzo plne staveb ...
    celkove system staveb mi prijde sice vizualne super, ale systemove nepochopitelny ... stavbami uzavrene soutezky / pruchody, oplocena obrovska uzemi

    stacilo by, aby byly jakesi migracni cesty kudy cas od casu projde nejaka pohroma jenz poboura vsechny zaterasy v ceste .. tak by neslo zastavet pruchody
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Zdravím,
    Jak psala Hitomi, je to úplně samostatná mapa - jedná se (nepřekvapivě) o ostrov v (odhadem) jižnějším mírném pásu. Zatím jsem ještě nenašel odvahu skočit do moře a zkusit kam až půjde doplavat než mi něco sežere. Pokud bych přirovnal atmosféru Exile Lands k původním Howardovským povídkám, tak Isle of Siptah bych přirovnal atmosférou ke comiksům z osmdesátek. Je daleko barevnější, méně mystický a více magický, ale pod povrchem běží podle všeho docela temný příběh.
    Proč je to boží? Za to může hlavně to, že je to nové - znvou prožívám takové ty wow momenty jako když jsem poprvé vlezl do knihovny nebo skočil do sopky :) Ale bál jsem se, že to bude jen cashgrab a není. Je to DLC velikost, takže menší (rozměry ostrova jsou asi jako původní pouze pouštní mapa), ale bohatá, zajímavě postavená a s ohledem na to, že na mapě !nejsou! žádná lidská cpčka - respektive objevují se tam, ale to je taky trochu unikátní - tak tam funguje trochu jiný způsob získávání otroků a mnohem více se spoléháš na zvířata.
    Došlo k několika změnám, ale nevím, jestli jsou unikátní jen pro ten Isle of Siptah nebo jestli se dostali i do základní hry. Jídlo léčí mnohem méně, daleko více se používají léčivé zábaly, ale to se nedá v boji, protože probíhá animace ovazování, při pití lektvaru probíhá také animace (postava zubama vytáhne korek, vyplivne, vypije lektvar a odhodí flašku). Pokud tě zraní během animace, tak lektvar nefunguje, ale pokud tě zraní potom, tak už nedochází k přerušení léčivého efektu. Přibyl nový druh tieru I baráčku - chatrč z naplaveného dříví.
    Siptah má i vlastní Journey - moc se neliší od té z Exile Lands, ale pár věcí z těch, které jsou hlavně o tom naučit hráče nějaký postup je jinak a přibylo lepší vysvětlení pro pár, které jsem si v Exile Lands musel najít na netu, abych věděl, co sakra dělám.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Hrál a je to boží. Až budu mít čas, napíšu víc.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ELIDOR: na cca hodinku jsem to zapla, trochu mě mrzí, že je to samostatná mapa a ne rozšíření k stávající. Vypadá to ale celkem hezky, jen jsem zatím ani nezkoumala, jestli už na tom frčí nějaké lepší servery s modama, na to bude asi třeba si ještě nějakou chvilku počkat :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    koukal jsem, ze je novy obsah - Conan Exiles: Isle of Siptah (konecne), hraje ho nekdo?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Zaklad bude od 2.7. zdarma na Epic Storu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam