• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STYVIPříroda a krajina
    STYVI
    STYVI --- ---
    MULTICAT: Už je to tady - jaro je tady - dík :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Zatím jsem nikde nebyla, ale k tématu:

Stráně v Národním parku Podyjí zaplavily vzácné koniklece. Díky pastvě divokých koní | Česká krajina
    https://www.ceska-krajina.cz/...m-parku-podyji-zaplavily-vzacne-koniklece-diky-pastve-divokych-koni/
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: dnešní update

CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    MULTICAT: dekuji za odpoved, zajimave.. pokud budes mit nekdy cestu kolem, budu rad za neake info dik :]
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    CARLOZ: ahoj, ano, někdo jej koupil. Jsou tam postavený dva docela půvabný sruby. Může se tam na objednání, že zavoláš a za nějaký poplatek tam můžeš pobývat.
    Byli jsme se tam podívat začátkem podzimu a to se tam dalo dostat dírou v plotě.
    Jestli tě zajímá víc (telefon a tak), můžu se tam stavit, až pojedu okolo :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    MULTICAT: ahoj prosim te nevis nahodou jak to vypada s tim lomem v Detani? nemas neake info, jestli je stale pristupny, nebo jestli uz to nekdo koupil?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ZUZKAOU: ten Tobiášův vrch je asi atraktivnější. Já bydlím od Lubence kousek, tak tam můžu kdykoli.
    I když by tě tady asi zajímalo víc věcí - smírčí kříže, rozpadlý kostely a tak :)
    Chystám se ještě sem:
    Dětanský chlum – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Dětanský_chlum
    No, kdyby ses rozhodla sem.zajet, dej vědět! ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ale koukám, že do těch Lubenců je mnohem lepší spojení ;-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MULTICAT: no zatím jsem vždycky byla na Kameňáku v Brně - ale jsem zpátky v Praze a je to daleko. Takže to vidím na Tobiášův vrch.

Přírodní památka Tobiášův vrch s koniklecem otevřeným « Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít
    http://www.krusnohorsky.cz/2009/07/20/prirodni-pamatka-tobiasuv-vrch-s-koniklecem-otevrenym/
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ZUZKAOU: tohle je od Lubence, před Doupovkama. Ještě je brzy, jen já se nemůžu dočkat. Tenhle byl nejvíc "vykvetlej", za týden je zajedu znovu zkontrolovat. A až budou plně kvést, pošlu sem update. To už možná bude i čas jet do Středohoří. Kam na ne jezdíš ty?
    STYVI
    STYVI --- ---
    MULTICAT: Děkuji :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MULTICAT: už? Už má smysl výlet do středohoří? Brno začíná, ale přijde mi že tam letos měli víc tepla.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Koniklec luční český, bohužel špatná mobilovka

STYVI
    STYVI --- ---
    KEVIN00: Bezva :)
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    STYVI
    STYVI --- ---
    KRISKA: Hezké :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    Dvojno jezero, julske alpy
    - ne ze bych chtela rozbijet ta snehova zatisi, kdyz uz venku zadny nejsou, ale narazila sem na ni... a bylo to fakt krasny misto...
    STYVI
    STYVI --- ---

STYVI
    STYVI --- ---

STYVI
    STYVI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam