• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STYVIPříroda a krajina
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    a pak taky vec, co roste v nasich lesich ale nikdy se mi ji nepodarilo poradne identifikovat / zapamatovat

KRISKA
    KRISKA --- ---
    prvni prizemni mraziky...

KRISKA
    KRISKA --- ---
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    po desti...

SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Loucime se sezonou 2022, tohle jsou letosni posledni plostenky ;] Tak zase na jare...

https://twitter.com/sumie_dh/status/1593627793459380224
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak par fotek z dovci, jeste to musim projit a promazat... hlavne jeste z druhe karty. skoda ze v lese byla desna tma, ten brouk mi zdrhal neuveritelnou rychlosti :D

KRISKA
    KRISKA --- ---
    signal je tu vsude desnej (a ted u sebe nemam notebook), ale aspon uz vim, ze ty hrebiky jsou dutohlavka trasnita, tech sem videla ted spoustu...
    STYVI
    STYVI --- ---
    STYVI
    STYVI --- ---
    STYVI
    STYVI --- ---
    Podzimní barevná mutace :)

STYVI
    STYVI --- ---
    Děkuji za hezké fotky :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KRISKA: bacha, lišejník ;) a pošli...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MULTICAT: tak tenhle mech je bomba!

(a snazila sem se do tech mechu dle tve rady cumet vice nez obvykle a mam nejaky houbicky:) jestli se mi podari chytit na ubytku signal, poslu vecer az je stahnu
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Nespamujeme....
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KRISKA: já je právě taky moc neznám... mám kamaráda, kterej je docela machr, ale bydlí daleko. Pořídila jsem si však velkou encyklopedii a chci si to studovat. Jen čas chybí...

Ale ať to tady jen naspamujeme! :)

KRISKA
    KRISKA --- ---
    MULTICAT:lisejniky a mechy miluju:) ale moc je taky nerozeznam, ale hrozne se mi libi takovy ty zeleny hrebicky:)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: hele, asi jo :)

Ty jo, tak na "slepotu" mám tip. Koukej na pařezy, do mechu... Tam je tolik krásy. Lišejníkovej a mechovej mikrosvět je tak uhrančivej.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MULTICAT: hm, ze by ses pridala do olympus rodiny? :) tak snad si udelas radost a budes spokojena:)

ja dneska vyrazim do rychorskeho lesa a moc se tesim, ale s moji slepotou asi na zemi nic nenajdu:D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KRISKA: ještě úplně nevím, ale mám tip od jednoho pána na nějakej Olympus. Mám malý rozpočet, tak to zase tak slavný nebude, ale furt lepší než telefon.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam