úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KOCHANSKA_CH
---
---
9:23:46 11.11.2018
+8
Z přebytku kefíru vykapaná lučina jako základ na pomazánku s cibulí, petrželí a kmínem. Jednou s kváskovým chlebem, jednou jako nosič posloužily lněné toasty od Grusovky.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:33:53 9.11.2018
+11
Candát v papilotě, hranolky z batátů aj brambor, tatarka s okurkama a sušenýma rajčatama.
LUCIASHECK
---
---
9:17:36 8.11.2018
+2
MOODYCAT
: Tyhle konkretni :-D
MOODYCAT
---
---
9:17:14 8.11.2018
1 odpověď
+2
LUCIASHECK
: Pockat, 3 lahve vina za 14 dni je moc? Pochopim za 3 dny...:D
BERUSKA_CA
---
---
17:38:06 7.11.2018
LUCIASHECK
: U me oslava jeste chvili potrva, takze se k nim asi taky dopracuju. Normalne nepiju, ale kdyz se neco vetsiho stane, postavim se k tomu celem :-)
LUCIASHECK
---
---
17:35:59 7.11.2018
2 odpovědi
+1
BERUSKA_CA
: u me uz za poslednich 14 dni padly 3 :D
BERUSKA_CA
---
---
17:31:08 7.11.2018
1 odpověď
+2
KOCHANSKA_CH
: Timhle vinem od vcera slavim, dobra volba!
KOCHANSKA_CH
---
---
17:07:13 7.11.2018
1 odpověď
+12
Hovězi po burgundsku, přílohou jednou noky z brambor a lupinové mouky, jednou krokety - na másle opečený běžný bramborový knedlík. Tarapaca Merlot.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:04:10 7.11.2018
+9
Frankfurtská polívka s telecíma párkama, zahuštěno syrovou bramborou.
KOCHANSKA_CH
---
---
12:06:47 6.11.2018
+1
BUNDA
: Protože muž každej týden má za úkol jít pro rybu, budu se asi opičit. :-)
BUNDA
---
---
11:54:37 6.11.2018
1 odpověď
+3
XMARGE
: děkuju, to jsem přehlédl a
BERUSKA_CA
mi odkaz ochotně poslala. Mám inspiraci na zítřejší večeři.
XMARGE
---
---
10:40:16 6.11.2018
1 odpověď
BUNDA
: klikni na obrázek a dostaneš se na recept na mém blogu.
BERUSKA_CA
---
---
9:27:04 6.11.2018
1 odpověď
BUNDA
: Na webu ma recepis!
BUNDA
---
---
9:23:57 6.11.2018
2 odpovědi
XMARGE
: jak pečený na medu? Můžeš to popsat detailněji pro neznalce?
KOCHANSKA_CH
---
---
21:27:09 5.11.2018
+1
XMARGE
: Ach!
XMARGE
---
---
21:08:29 5.11.2018
+2
LUCIASHECK
: trvalo asi půl minuty než mi docvaklo, na co narážíš:oD A přitom jsem přesně tu samou chybu měla i v draftu receptu... Jen mi nedošlo, že je to vlastně taky reálné slovo:o)))
MAR_TINA
---
---
21:06:56 5.11.2018
A já zrovna peču batát bez návodu :/
tak příště
LUCIASHECK
---
---
21:04:12 5.11.2018
1 odpověď
+4
XMARGE
: Jidlo krasny, ovsem chybi parozi :)) (jeden z nejhezcich prebleptu vubec :))
XMARGE
---
---
21:01:54 5.11.2018
3 odpovědi
+25
Pstruh losovitý pečený na medu (jakože toho medu je tam půl lžíce) a k tomu batátové hranolky
BISCUIT13
---
---
17:45:09 5.11.2018
ILLUZE
: děkuju :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam