• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    Minestrone! Vařila jsem jí teď tchánům na víkend a bába se nechala slyšet, že jsem jim jen naředila lečo:-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    minestrone z toho, co bylo, z pomalého hrnce. Nebetyčný rozdíl.
    navrch pecorino

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    UWE_WEBER: stačí ho tam šoupnout v přírodní podobě, třeba miso a lidi přestanou hanit jídlo :)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    POHODAVOLE: Tu kuchařku mám též a je fakt, že ten glutámát tomu dodá přesně ten šmrnc
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ANGIOLETTO: uprimne netusim, proc tam vubec je. Asi kvuli prodejum / vydavatelstvi, coz na druhou stranu drazdi jednoho cloveka na netu a pise mu do recenzi hate na glutamat. Myslim, ze reklamu maji sami o sobe dobrou i bez nej.

    FAITH: jj koupil jsem ho v sobotu, abych to udelal presne dle receptu a priste udelam polivku bez nej, abych to porovnal. Ten glutamat je pak ve vetsine receptu. Sam jsem uz doma zkousel nekolik viet jidel bez glutamatu (ne, z teto kucharky) a nikde mi nechybel. Do ty polivky se dava na litr vody jen lzicka, tak nevim, jestli to muze byt nejak pekelne citit. Samotny jsem ho neochutnaval.
    FAITH
    FAITH --- ---
    POHODAVOLE: Dakujem za tip.
    Daval si do tej polievky aj ten glutamat, ako bol v recepte alebo si ho vynechal?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VENIKA: abych se priznal, tak jsem na tuto situaci prirpaven :)

    Jinak jsem jeste nakladal dalsi salat, tak nafotim dnes. Ta kucharka je dle me top a je puvodem od lidi, kteri otevreli na Jiraku prvni (teda, co vim) pure viet bistro mimo Sapu.

    https://www.mall.cz/...em-100001908835?gclid=EAIaIQobChMI8qTqnrOL4QIVF53VCh3Z_waoEAQYASABEgIizfD_BwE

    https://i.postimg.cc/9fzsMLY2/IMG-20190316-162809.jpg

    https://i.postimg.cc/rwfvMBWg/IMG-20190316-153258.jpg
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    POHODAVOLE: Kdyby se ti chtelo dat recept na polevku, budu rada. Klidne i ten salat :).
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TOREIP: me tam drazdi to vejce natvrdo a chilli, ale neminuskuju :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nedavno jsem si udelal radost a koupil si Vietnamskou kucharku :)

    Klasicky letni zavitky


    Salat z horke okurky, priste necham dele odlezet v soli, aby nebyla tak horka..


    Rajcatova s vejcem


    Zavitky jsem uz delal predtim, tak potesila polivka i salat, protoze je to snadny a pro me dost chutny.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Vim, ze moje prezentace u klavesnice neni nic moc, ale jinde to lip vyfotit nedokazu. Sorry jako.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Po letech jsem zkusil kulajdu. Note to myself: nepridavej ocet tam, kam jsi dal houby v octe nalozeny.

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TERA79: ja jsem tam citila jeste citronovou stava a cesnek.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    SARAJ: dýňová pomazánka jakože pečená dýně, žervé a sůl a čerstvě mletý pepř se utkají v misce s tyč. mixérem? Nebo je ještě něco lepšího?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a dneska segedín s knedlíkem z polenty :)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Krůtí kousky zaprášené lupinovou moukou s kořením, restovaná cuketa s tyrolským špekem, špargle v rokfórové omáčce s medvědím česnekem.

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    tradicne bez fotky, ale dovezla jsem si ze sluzebky tip / dynova pomazanka s medvedim cesnekem, na zrnickovej chleba a na to platek lososa...takze jestli mate nekde v mrazaku zbytky dyne, jdete do toho, byla to skvela snidane.
    WERKA
    WERKA --- ---
    Kuskus s kuřecím masem, červenou paprikou, sušenými a cherry rajčaty, česnekem a naťovou cibulkou.

    FITH
    FITH --- ---
    WRIGLEY: Syrniky jsou tradicni v Rusku, pripravuji se naslano i nasladko. Naslano jsou vyborny treba oblozeny lososem a syrem. Nasladko s lesnim ovocem napr. Takze nejlepsi recept pro ty,kteri jedi mouku je:
    1 baleni http://www.madeta-velkoobchod.cz/produkt-11132
    na 100 g tvarohu 1 lzice krupice
    spetka soli
    cukr
    Tvaroh dame do misy a lzici roztirame tak dlouho az zmizi hrudky,pridame krupici,sul a cukr. Zamichame tvorime cca 50 g vyssi placicky,ktere obalujeme v hl. mouce a bud smazime na panvicce nebo peceme v troube.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Svaca.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam