úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KOCHANSKA_CH
---
---
14:46:44 26.7.2019
1 odpověď
+11
Sezónu kefíru máme furt, a když se neplní odběry, jsou přebytky. A z přebytku hustýho kefíru dělám gravitační krémový sýr - nechám vykapat přes perlan. Tento jsem použila do pečiva a do vajcové pomazánky. A měla jsem nostalgii po hospodským zelným salátu, tak je z letošní hlávky.
KOCHANSKA_CH
---
---
14:43:21 26.7.2019
+11
Je sezóna výpěstků, tak je na programu italská cuketová polívka s bazalkou. Zdobeno karamelizovanou mrkví a přece nevyliju to oranžový přepuštěný máslo, co z toho zbylo. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
17:13:33 25.7.2019
+9
Slepičí paprikáš se zbytkem tvarohovo kokosových kulek.
CHARIZMATIK
---
---
11:21:24 25.7.2019
+8
Domácí bazalka, rajčátka, a chléb.
Mozzarella bohužel není autentická.
Ale chutnalo to báječně.
Dal jsem na to oliváč a trošku domácích sušených habaneros.
Alespoň jsem se ochladil zevnitř. :)
BERUSKA_CA
---
---
14:20:44 24.7.2019
KATIA
: Znam. Ale: rozepsala jsem zpravu, prosla pres security, terminal, vyridila telefon, dopsala zpravu a kdyz se odeslala, uz tam byla odpoved. Multitasking no.
BERUSKA_CA
---
---
14:19:24 24.7.2019
MAR_TINA
: Dekuju!
WERKA
---
---
13:27:16 24.7.2019
+2
MAR_TINA
: 600 kg ... :-D
KATIA
---
---
13:01:59 24.7.2019
1 odpověď
+1
BERUSKA_CA
: neznáš pradobroty.cz? to seš asi poslední na nyxu... ;-)
MAR_TINA
---
---
13:01:41 24.7.2019
2 odpovědi
BERUSKA_CA
:
http://www.pradobroty.cz/2013/09/petin-cuketovy-nakyp.html
Unese to až 600 kg cukety. Chutně nahrazeno tykví a dýní všeho druhu, brambory jsou nedobré, moc suché.
Uzené obvykle vynechávám bez náhrady. A dávám jen bílou mouku.
BERUSKA_CA
---
---
13:01:07 24.7.2019
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: No jasne, bez mrazaku by byl zivot smutny.
BERUSKA_CA
---
---
13:00:18 24.7.2019
1 odpověď
MAR_TINA
: Ten cuketovy nakyp vypada pekne! Recepis prosim...
Tady naopak mivaj takovejch skopicin, az z toho clovek silha. A ja ochutnavam a ochutnavam. Jednou se priotravim a hadam, ze ani to me neodradi.
MAR_TINA
---
---
12:21:49 24.7.2019
+3
KATIA
: jo, ten z pradobrot. Lze udělat i z tykví a dýní. Nakrájet, zmrazit, ráno vyndat, v poledne jíst.
KATIA
---
---
12:17:51 24.7.2019
1 odpověď
MAR_TINA
: mrazíš cuketovej nákyp, jo? to by mohla být varianta!
KOCHANSKA_CH
---
---
11:49:44 24.7.2019
1 odpověď
BERUSKA_CA
: Vařím taky až večer. Na další den, dva, tři... :-)
MAR_TINA
---
---
11:46:26 24.7.2019
2 odpovědi
+2
Já ani moc nekrájím. Dnes cuketový nákyp z mrazáku, rajčata ulovená na naší zahradě a meruňky cestou do práce.
BERUSKA_CA
: a dám si do auta ledničku, odpoledne pojedu okolo superzeleniny, musím koupit melouny a cokoli dalšího. Draky u nás nemívají. :(
KOCHANSKA_CH
---
---
11:43:05 24.7.2019
+1
BERUSKA_CA
: To je mi pěkné nádobí! :-D
BERUSKA_CA
---
---
11:40:04 24.7.2019
+4
Syr je halloumi.
BERUSKA_CA
---
---
11:39:44 24.7.2019
+3
Ta vec se stopkou je neco mezi mracujou a papajou.
BERUSKA_CA
---
---
11:39:03 24.7.2019
3 odpovědi
+3
Uz druhej den je tu v deset rano tricet stupnu. Prepinam do modu linej kuchar a maso/ryby/cokoliv vareneho a peceneho az vecer. Staci, ze jsem varena ja.
attachment.jpeg
CHARIZMATIK
---
---
20:42:41 23.7.2019
+19
Žádné velké umění...
Prostě buřt na ohni.
Ale opékal jsem ho ve chvíli, kdy ostatní měli v puse druhý.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam