• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Jojo, to mam taky rada. Maso dlouho se dusici, gulase, po burgundsku, veprove v mrkvi, ruzne platky apod.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: pointa je v tom, ze uplne propeceny maso se nerovna vysuseny
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kulajda ze suchohřibů a zeleninový nákyp s kuřecím masem z vývaru.



    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: není pro tebe řešení dlouho doměkka dušený maso, který nemá ani stopy po jeho krvavém původu?
    Doma se pomalí hovězí plátky, zkusím vyfotit.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Pro me je vysuseny maso cil, tucny anebo syrovy zvejkavy maso mi proste nechutna.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A o patro výš pečený klobásy a brambory s parmazánem



    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Polívka z pečenejch výpěstků



    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    DEVIL: to bych ti hned nabidla!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pokus o vaření dvou obědů pro dva lidi v jednom. Já mám stroganov bez smetany, zeleninu a quinou. Muž stroganov s noky, který nestojí za focení.

    KATIA
    KATIA --- ---
    THEODORT: podle mě nemocniční bývá bikava ;-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CHARIZMATIK: hele ale ono dobry well done od kuchare a upraveny na susenku je dost rozdil, protoze kdyz to nekdo umi, tak to fakt vysuseny neni, pokud je to dobry maso....ale osobne to taky nechapu
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    JAJITA: mam to stejne, uz ji nemam odvahu si davat....
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ACIDQA: to bych se k tobe hned pozval!
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    MONROE: 100ml mlika, 400ml vody,
    dve lzice melty. mleko a meltu ubirame dle chuti a odvahy
    FITH
    FITH --- ---
    JAJITA: Ja ji varim v normalni osolene vode,s vyvarem nebo mlekem to bude jiste vyborne. Pred dokoncenim pridam krajena susena rajcata, peknou hrst strouhaneho syra a maslo. Co zbyde rozetru na potravinovou folii a po vychladnuti dam do lednice. Je to dobre opecene na ghi nabo zapecene s gorgonzolou nebo nakrajene na kousky prelite ragu. Pokud pocitam s tim,ze pouziju ragu nedavam ta susena rajcata.
    FITH
    FITH --- ---
    TESSS: Diky za tip, vyzkousim.
    TESSS
    TESSS --- ---
    FITH: a passatu
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    FITH: jsou to potvory :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KATIA: ne, jedla jsem ji na pár místech v mnoha úpravách a fakt jsem si k ní vztah nevypěstovala

    ale ráda bych to změnila, proto se ptám ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam