• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    FITH
    FITH --- ---
    JAJITA: Ja ji varim v normalni osolene vode,s vyvarem nebo mlekem to bude jiste vyborne. Pred dokoncenim pridam krajena susena rajcata, peknou hrst strouhaneho syra a maslo. Co zbyde rozetru na potravinovou folii a po vychladnuti dam do lednice. Je to dobre opecene na ghi nabo zapecene s gorgonzolou nebo nakrajene na kousky prelite ragu. Pokud pocitam s tim,ze pouziju ragu nedavam ta susena rajcata.
    FITH
    FITH --- ---
    TESSS: Diky za tip, vyzkousim.
    TESSS
    TESSS --- ---
    FITH: a passatu
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    FITH: jsou to potvory :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KATIA: ne, jedla jsem ji na pár místech v mnoha úpravách a fakt jsem si k ní vztah nevypěstovala

    ale ráda bych to změnila, proto se ptám ;)
    FITH
    FITH --- ---
    ACIDQA: To mi delate schvalne,ze jo? :o)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A včerejší smažený hříbci



    KATIA
    KATIA --- ---
    JAJITA: opečenou si zkoušela? ;-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Rychlý večerní kari s mořskejma plodama

    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Dnes klasika k NHL v Praze.



    JAJITA
    JAJITA --- ---
    GEISHA: prosím tě, jak tak povšechně na polentu, abych ji vzala na milost? ;)
    FITH
    FITH --- ---
    ILLUZE: V Grand Moravii maji taky vytecna susena rajcata.
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    SARGO: Velmi se omlouvám sprosté slovo. ;)
    Ptám se proto, že mě to zajímá pochopitelně. Nemyslím si, že bych někoho urazil. Prostě mi přijde
    takto upravené maso na pánvi jako škoda. Ono koupit si třeba takový tomahawk za 400,- flakotu a upravit to na sušenku, mě osobně přijde jako neúcta k tomu zvířeti a práci lidí, kteří se postarali o to jak to ve finále chutná. Myslím tím chuť masa.
    Ale nikoho neodsuzuji. Jen můj názor.
    Takže sorry pokud jsem se někoho dotkl.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TESSS: Nechutná mi každý, některé jsou doslova kyselé. Nebo už jsem narazila i na takové, co jsou cítit kovem z konzerv.
    U mne boduje třeba kupovaný v Grand Moravii.
    Nebo klasika domácí ,-)

    SARGO
    SARGO --- ---
    CHARIZMATIK: To jsou teda výrazy... tak proč se ptáš, když chceš slyšet, že krkvavý best? :-P Kolem mě je většina lidí výrazně ála Moody, já jsem za neandrtálce, že to chci medium. Proti gustu... :-))
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    MOODYCAT: Ano, to tím myslím.
    Proti gustu... Ale přijde mi to škoda.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CHARIZMATIK: Nevim, co myslis tim “na sracku”, ale proste propeceny.
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    MOODYCAT: To jako úplně upravený na sračku?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FILIPSZ: Moje vareni trva kratkou dobu anebo obsahuje mezery, ktery jsou stravit jinak, vetsinou varim i na dva tri dny dopredu, nevadi mi jist dvakrat/trikrat to samy. Prebytky hazim do jednoporcovych krabicek do mrazaku a v pripade potreby vytahnu a mam jidlo.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FILIPSZ: Pokud je kvalitní jídlo jedna z životních priorit, tak si to v denním plánu zařadíš k dalšímu, no.
    Nebo je vaření na úrovni toho štrikování a lepení letadýlek, takže tě baví.
    Navíc, jak píše Gejša, nemusí trvat hodiny. A když máš dobře vybavenou a racionálně uspořádanou kuchyň, ostrý nože a umíš rychle krájet a znáš čím začít a co dělat v mezičase, je to fakt rychle hotový aj s úklidem bordelu v kuchyni. O myčku se stará strávník. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam