• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    V Bille…
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FAT: Ty malé kupuju v MAKRU.
    FAT
    FAT --- ---
    TERA79: Jo, jenže já když po nich koukám, tak mají jen ty "obří". Staré dobré malé pupeny vidím málokdy. Já je dávám do čočky a taky si občas "mlsnu" lžičku samotnou...
    :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    HOMOLOVKA: Do tatarky.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TERA79: Nebo do tataraku
    WERKA
    WERKA --- ---
    Candát na másle, baby špenát a bylinkové brambory

    TERA79
    TERA79 --- ---
    Kapary do každé rodiny! Taky třeba do těstovinového salátu s tuňákem.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    SPIKE411: já ještě nikdy kapary do ničeho nedala... Asi se někdy hecnu.))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    HOMOLOVKA: Moje oblíbená rychlovka / nouzovka, kterou zvládnu, i když se mi vůbec, ale vůbec nic nechce, jsou zas špagety s česnekem, ančovičkami, kapary a drceným chilli.

    Midnight Pasta With Garlic, Anchovy, Capers and Red Pepper Recipe - NYT Cooking
    https://cooking.nytimes.com/recipes/12168-midnight-pasta-with-garlic-anchovy-capers-and-red-pepper

    (foto není moje :))

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pečený pstruh a černá čočka s mrkví. Nejvíc jednoduché. Nejvíc dobré :)

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HOMOLOVKA: a to já tě zítra okopíruju
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Nejvíc easy rychlovka: na pánev jsem hodila parmskou šunku, sušený rajčata, riccottu a přidala bazalkový pesto, trochu soli a pepře. Celý.)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Jídlo z jednoho hrnce:
    Večer jsem v nádobě CrockPotu osmahla uzenej špek, na sádle z něj pak orestovala bohatě česnekované vrabce z plecka, na cibuli nechala zavadnout kapustu s obvyklým dochucením. Prdla jsem tam syrové brambory a odložila hrnec na noc do chladu. Ráno jsem spustila pomalé vaření a po návratu z práce to stačilo kydnout na talíř. Kapusta, pravda, dlouhým vařením ztratí svěží zeleň, ale kupodivu není rozvařená na slizkou sračku, jak známe z jídelen.



    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Me zaujalo prave to maso z vyvaru, ptz ho casto mam moc. Ta broko/kvetak ryze u nas moc nejede, takze jsem na ni zapomnela, ale takhle by to mohlo funovat, diky!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    VENIKA: Tady konkrétně jsem v sekáčku posekala květák, mrkev a brokolici na velikost rýže, zalila vejcem, okořenila a osolila. Nasekala jsem tam ještě čerstvé byliny, umíchala jsem z toho těsto a vrstvila s masem. Zasypáno goudou a pečeno ve vymazaném hlubším plechu pod alobalem. Na zužitkování masa z vývaru zbytků z lednice ideál. :-)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Jak pls delas ten nakyp? Podobne jako bych delala treba vajickovy muffiny? (co zbyde v lednici a zalit vejcem :).
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A nová várka rýmovníkového sirupu, tentokrát s panákem rumu.



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Zapečený lilek s kari rýží a mletým vepřovým masem v rajčatové omáčce, s mozzarellou a rajčaty. Vypadá to bordelózně, ale dobré to bylo :)



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kynuté rohlíky bez vajec. Měly být na 2-3 dny - no nic, sežrány během jedné večeře :)



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam