úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
HARLOT
---
---
14:52:16 18.10.2019
Nechala jsem se inspirovat a pečenou dýni, viz
WERKA
, jsem rozmixovala s kořenovou zeleninou orestovanou do růžova na másle, s mlékem a kuřecím vývarem. Sůl, pepř, půl lžičky trocha kari (chilli) na ovonění, a ta je! :-)
WERKA
---
---
22:43:38 14.10.2019
1 odpověď
+11
Pečená dýně hokkaido s tymiánem a s dipem ze zakysané smetany a česneku. Druhou půlku dýně jsem si chtěla schovat na mufiny, ale nevím, jestli si tohle nezopáknu, protože to bylo velmi jedlé :-)
DEVIL
---
---
22:43:00 14.10.2019
2 odpovědi
POHODAVOLE
: ale toho se neboj. cast ty soli zmenej laktobacilove na kyselost. jestli si to uplne nepresral teda a podle toho jak dlouho to nechas kvasit
SPIKE411
---
---
20:31:36 14.10.2019
GEISHA
: Jestli loupanou… ta se dá uvařit jinak, než že je na kaši? :)
POHODAVOLE
---
---
20:29:54 14.10.2019
1 odpověď
+1
JAJITA
: ochutnal jsem před chvílí a není ještě prolezely + je presoleny rybí omáčkou, tak budu muset nastavit, ale pak dám vědět :-)
JAJITA
---
---
20:04:56 14.10.2019
2 odpovědi
POHODAVOLE
: kdy hodláš to kimchi ochutnat, abych věděla, jestli se do toho mám pustit taky? ;)
BERUSKA_CA
---
---
19:51:33 14.10.2019
POHODAVOLE
: Cibulacka je skvela, varim ji v obrovskem hrnci a neni to mnoho platne. Hodne se vyparuje :)
KOCHANSKA_CH
---
---
15:35:37 14.10.2019
1 odpověď
+13
Zas vařil pan CrockPot na balkoně všechno dohromady. Kuře z Vysočiny, kysané zelí na karamelizované cibuli s mrkví a brambora.
JAJITA
---
---
14:42:00 14.10.2019
+1
MAR_TINA
: Budhovy prosím, ale obsah talíře vypadá dosti jedle ;)
MAR_TINA
---
---
13:35:36 14.10.2019
1 odpověď
+13
Asi už jsem pochopila slavný koncept Budhovi mísy. Zbytky z víkend se řádně naaranžují a okomentují.
APRILMOUSE
---
---
13:13:46 14.10.2019
GEISHA
: tak asi by to pomohlo :) nezkoušela jsem, vždycky jsem ji nějak dovařila nakonec bez problému :) možná mě napadlo, že dávám méně vody a tu pořád dolejvám, že se to spíš jako dusí, ale těžko říct, jestli to má vliv :)
APRILMOUSE
---
---
13:10:50 14.10.2019
GEISHA
: dlouho vařit. Ona je taková mrcha :) dneska jsem ji dala vařit kolem 11, a ještě přilejvala pak vodu a posledních cca 15 minut pak ještě nechala stát pod pokličkou :) Dokud nezačne "praskat", tak je furt tvrdá jak cep :)
POHODAVOLE
---
---
12:49:10 14.10.2019
2 odpovědi
+2
APRILMOUSE
: asi bych taky mel, ale neresim :D
Kazdopadne jsem ted byl par dni doma a zkousel jsem prvne cibulacku z menu domu a musim rict, ze byla luxusni. Jeste mam nalozene dynove kimchi, tak jsem zvedavy na vysledek. Foto nehodim, protoze to vypada hrozne osklive, tak alespon posilam recept na polivku :)
Francouzská cibulačka – MENU domů
http://www.menudomu.cz/francouzska-cibulacka/
APRILMOUSE
---
---
12:43:07 14.10.2019
1 odpověď
POHODAVOLE
: no já si zarytě vařím sama, musím velmi krotit tuky :) a původně jsem si šla do toho krámu právě pro srdce, že si ho upomalím, ale pak jsem uviděla ty ledvinky... a bylo jasno :)
POHODAVOLE
---
---
12:42:25 14.10.2019
1 odpověď
APRILMOUSE
: skoda, mam tam rad i ledvinky :)
APRILMOUSE
---
---
12:41:46 14.10.2019
1 odpověď
POHODAVOLE
: ach tak, díky, ale to mám fakt daleko do všech :)
POHODAVOLE
---
---
12:40:51 14.10.2019
1 odpověď
APRILMOUSE
: tu odkaz :)
Rozcestník Lokál | Lokál
http://lokal.ambi.cz/cz/rozcestnik?
APRILMOUSE
---
---
12:38:17 14.10.2019
1 odpověď
POHODAVOLE
: a copak je Lokal? (tj asi nemám) :D
POHODAVOLE
---
---
12:34:22 14.10.2019
1 odpověď
APRILMOUSE
: me too! Doporucuju hovezi srdce v Lokalu, jestli mas nekde v okoli :)
APRILMOUSE
---
---
12:08:38 14.10.2019
1 odpověď
+13
Na pohled nic moc, ale ta chuť! :) Dušené vepřové ledvinky s trochou smetany, červená rýže. Miluju vnitřnosti :)
LENIEUX
---
---
22:24:24 13.10.2019
+1
FAITH
: Teď jsem to chtěla napsat také :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam