• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: No jsou tady takové, co sbírají porcelánové servisy.
    A děsí mě to.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    SPIKE411: no já se ti nedivím. nevěsta s tolika jídelními servisy a ještě vaří každému strávníkovi zvlášť.. to se jen tak nevidí :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GEISHA: Už jsem tě chtěl žádat o ruku, když jsem viděl ty fotky. :)

    (I když tvoje vlastní produkce taky stojí za hřích!)
    SARGO
    SARGO --- ---
    KOCHANSKA_CH: Musím přiznat, že úvaha, co za poživatinu je polská krev, a proč ta polívka není červenější, mi chvíli zabrala. :-D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zkusila jsem domácí vlašák, vypadá jak blití, ale k snídani gut. :-)



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: A já si říkala, proč máme tak podobný žravý vkus ,-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Inženýr králík. Králičí hřbet v slaninovém obleku, smetanový špenát a "nádivka" z grusetkového těsta.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Mám 50% polské krve a včera jsem vařila kapustovou polívku. Na tu asi recept netřeba. :-)

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Btw..takove male uslintnuti..min vikend jsem byla v ramci sluzebky na fajn veceri..pan majitel sam osobne! upekl kacicu, lokse a zeli a hlavne..pokud nekdy nekdo potkate jejich rose 2017...nevahejte!!!
    DOMOV | RAIMEX, s.r.o. Sme malé vinárstvo v centre mesta Pezinok
    https://www.vinorajnic.sk/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KEMENTARI: dziękuję bardzo
    A za odměnu posílám odkaz na boží stránky https://www.kwestiasmaku.com/
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MAR_TINA: Hledej “kapusta włoska”. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Prosím, kdo umíte mluvit nebo vařit polsky?

    Kapusta se řekne kapusta, zelí se řekne kapusta. Když chci vyhledat nějaké recepty z kapusty (fakt kapusty), jak na to?
    Mám v zimě ráda polskou kuchyni a vím, že vaří dobrá kapustová (z kapusty) jídla, ale orientace zelí / kapusta mi maří vyhledávání.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dezert - limetkový termix slazený erythritolem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba - treska tmavá na másle. A likvidace zásob mražené zeleniny. Rulandské šedé Baraque Vrbice.

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KEMENTARI: to horcicne seminko zkusim. Ja miluju pecenou podzimni zeleninu s olejem a balzamicem..huuu. Na vikend se tesim na pecenou rajskou polivku..kerikova rajcata polita timhle, pecena cibule, cesnek a bylinky..nej.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    APRILMOUSE: Pokud jde o kapustičky, výrazně doporučuju vyzkoušet tento recept: https://www.eatyourselfskinny.com/balsamic-roasted-brussels-sprouts/#_a5y_p=5125993 Nechávám to zhnědnout klidně i víc než na fotce v článku. Pečený hořčičný semínko je v tom skvělý.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MAR_TINA: vetsinou na ne chodim do Penny nebo Alberta :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE: v lidlu nevedou kapustičky!!!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KOCHANSKA_CH: no jo já musím mít ten talíř prostě plnej, jinak se duše nenažere :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    APRILMOUSE: Krásně pestrej plnej talíř! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam