• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: akorat teda koukam, ze je mrazeny, tak to by se mi nechtelo davat tolik.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: to vypada dobre, zajimal by me srnci hrbet :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: My občas s motocyklem tankujme u Znojma na benzínce sousedící s touto firmou, asi je brzo vyzkouším a objednám.
    Prodej zvěřiny - Windsor Enterprise - Windsor Enterprise s.r.o.
    http://www.windsorwild.com/index.php
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: v sobotu v makru, ale mela trvanlivost jen do zitrka, tak nevim, jestli pak budou mit dalsi.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: Kdys ju pořídil? A dík za tip - kýta na stejky.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: tak to taky neni spatny. Deda je myslivec a "svickova" ze zveriny je top. Tohle byla kyta a uprimne by me ani nenapadla koupit na steaky, kdyby mi to nevychvalil sef, ktery ji mel vyzkousenou :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: Ty jo, kus srnca mi leží kdesi na mraze, dodal ho střílející zeť. Ale nemyslím, že je to echt kus na steaky, tak asi skončí našpikován a na smetaně.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Z minulého týdne v Itálii jsem si, mimo jiné, dovezla i rýžu arborio a parmezán, tak jsem musela zkusit risotto ala milanese. Musím říct, že chutnalo fakt jak to, co jsem testovala na jaře v Miláně. :-)
    K němu rychlé kuře se šalvějí a smetanou, akademický Sauvignon z blízké zemědělské university, co byl použit i do vaření.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tady posilam neco z vikendu. U srnce jsem si nebyl jistej, jestli ho bude chtit dcera jist, protoze je zvykla na hovezi, tak jsem se ji zeptal, jestli da steak a ukazal obal v domeni, ze neumi cist, tak se me hned zeptala, jestli je to jelen (byl tam obrazek), tak me docela dostala, ale chutnal ji. S Ossobucem jsem zas dostal sam sebe, protoze jsem myslel, ze je to tucny maso na steaky, tak jsem ho udelal nakonec s rizotem dle menudomu :)







    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: Rádo se stalo! :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: ještě jednou děkuji za ten recept na gulášovku z mletého - skvěle zabodovala u pečení cukroví :)
    fakt sedla...

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAJITA: dáš péci ledabyle pokrájené kusy dýně, třeba k bramborám nebo něčemu.
    Měkkou vychladlou dýni rozmačkách vidličkou, při tom i vyřadíš tuhé nebo připálené slupky.
    Smícháš 2:1 - 1:1 s nějakým dobrý pojivem, tentokrát to byl light creame cheese z lidlu.
    Přidáš česnek dle chuti. U mě 1 stroužek asi na 200 g dýně a 100 g sýra.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MAR_TINA: a zrovna dýňová česneková pomazánka dle tebe mě zajímá velmi, takže žádám laskavě o recepis ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOC256: lenost :)
    Pečený brambory a zelenina a maso, to ais popisek nechce. Kus králíka a kousek flank steaku.
    Dýňová česneková pomazánka.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Vaření ze zásob po týdenní nepřítomnosti. Rohlík byl očekáván až v poledne. :-)
    Panna s omáčkou se zeleného pepře, batátové a bramborové fritované čipsy.

    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAR_TINA:
    MAR_TINA:
    napiš vždy k tomu alespoň co to je :) Díky...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    SARAJ: Vrazila bych do mrazáku...
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    SARAJ: co nejdříve bych to udělal. Nechci házet žádný kachny, nebo tak.... Ale ryba je dost zrádná věc. Můj názor. Pokud někdo má zkušenost, tak se rád poučím. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam