• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Kuře na paprice, pohanka, květák s kari na pánvi :)

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Bezl. koláč s ostruzinami z naší zahrádky. Je tam datlovy sirup - proto ta barva.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vyjidame i sklep. Brambory, řípa, batáty, panenka je z obchodu.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A zítřejší oběd - květákovo brokolicová rýže s kuřecím na zázvoru a kari.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Pekelně žravá nivová pomazánka ,-)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dojídáme zimu. Bramborová kaše, vinná klobása a velmi polabské zéli. (ano, hmota s půlkou cukřenky se vaří v Polabí a nazývá se zéli.

BAAL
    BAAL --- ---
    Jak by rekl Lister, nevadi ze je to rychle kure s ryzi podstatne je ze je po indicku. Takze tuna zazvoru, cesneku, papricky a vyhanim rymicku, ted uz mi zbyvaji posledni dva chutove poharky ostatni mi kure vypalilo

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kuřecí řízek v bezlepkovém trojobalu, lehký bramborový salát.

SLASTE
    SLASTE --- ---
    ILLUZE: aha!
    dik za upresneni ;)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SLASTE: Ne, opravdu ne. Celé klasické balení Mozzarelly má 125 g. A to v tomhle poměru vůči ostatním ingrediencím fakt jíst nechceš ,-(
    Bylo to jen pár škrábanců přes škrabadlo.
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    ILLUZE: asis myslela 10 dekagramu, ne gramu ;))
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    a já je dělala včera taky a dala jsem i trochu nastrouhaných brambor, přišlo mi teda, že tam chybí nějaký tuk, ale jinak super.
    FITH
    FITH --- ---
    ILLUZE: Dnes jsem je delala,zeli jsem vymackala a syru jsem dala vic,vse snedeno.Priste pouziju tu mozzarellu,kterou jsem ted nemela...:o)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FITH: ty jo, teď se koukám a moc se omlouvám - v receptu chybí 10 g nastrouhaného cheddaru
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a svačinka je piškotová roláda, plněná šlehačkou a tvarohem s trochou domácí marmelády :) Původně jsem ji dělala pro ty moje pažrouty, ale pak jsem neodolala ani já :) Foto žádná sláva, ale ono teď už jaksi ani není co fotit :D

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Dneska jsem měla na oběd celé kuře :D /prostě jsem tam ty půlkilový pidikuřátka za 29 Kč v Kaufu nemohla nechat, už jen pro tu legraci :D něco masa tam bylo, ze zbytku udělám polívku :)

N_I
    N_I --- ---
    zelňáky moc dobré, jen ta konzistence, nějak se mi to rozpadá....ale to si sedne příště..asi to příště ještě obrátím a opeču i z druhé strany víc do křupava ještě...a nedal sem pečící papír taky chyba...

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FITH: Ještě mne napadla jedna věc - použila jsem domácí zelí ze Slovenska - bylo v něm minimum šťávy.
    Tak to chce množství přidávaných ingrediencí asi také zohlednit.
    FITH
    FITH --- ---
    ILLUZE: Diky za odpoved,to zkusim.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FITH: možná 1,5 dkg, já do toho prostě fakt jen dala pár tahů po struhadle, slanina byla velmi jemná (s minimem tuku), to vajíčko to dobře spojilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam