• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MRTVEJ: hele, nechces jit prudit jinam?
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    tyve skvarky za 300 :o)
    za to uz je uherak ne ? :o)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Ja jsem byla dnes pohostena a oh lala, citronove kure a br.kase.

    DEVIL
    DEVIL --- ---
    JAJITA: no ja nevim, asi budu znit jak teta katerina, ale jaky si je vyskvaris, takovy je mas a sadlo jakbysmet...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DEVIL: Kupuju škvarky za 277Kč/kg, jsou luxusní,. Z žádné zabíjačky, natož doma vyškvařené, jsem tak dobré nikdy nejedla. Navíc, sehnat dnes pěkné sádlo je trochu problém ;-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Zelnacka.

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DEVIL: rozumim a ano, je to levnejsi cesta, nicmene skvarit se mi ted nechce a na jednu pomazanku to dam:)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    SARAJ: toz promin, nemyslel sem to burkharsky, chtel sem te jen usetrit zbytecnych nakladu. kdyz sem koukal ze skvarky stojej kolem 180 kc/g a sadlo 130 kc/g tak sem tim jako chtel rict, ze to zvladnes doma a za pakatel...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Dostala jsem čerstvého kapříka, tak pomazat pestem z podivného česneku a šup s ním do trouby. K tomu šťouchané brambory a zbytek kapusty a raného zelí na pánvi na másle k tomu. Olizujem se až za ušima :)

    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DEVIL: toz diky za radu:D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    SARAJ: vyskvarit skvarky, to snad doma dokaze kazdej, ne? to je uplne to nejnizsi, co se da s orezem delat ne? a este jako byprodukt budes mit doma sadlo a tim padme na cem smazit a usetris za maslo
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KASUMI: vypada luxusne, nicmene jet z Nusli do Sestajovic pro skvarky je overkill:D nicmene ukladam a pri jizde okolo se rada zastavim;)
    Mne napadlo, ze na Kubani maji stanek s veprovym z farmy, panenka byla luxusni, krkovice taky, zkusim jeste je!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SARAJ: My bereme v sestajkach u reznika

    -ŘEZNÍK•UZENÁŘ | to nejlepší z Valašska
    https://reznikuzenar.cz
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba v sobotu. Tuňák s hrabětickým chřestem a holandskou omáčkou s vínem a šalvějí. A celerový krém s dýňovýmy jádry a dýňovým olejem.


    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOCHANSKA_CH: jj z Brna rozjeli pobočku i na Jiřáku v Praze
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    NAGASAWA: Mikrofarma je aj v Prase?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ILLUZE: trosku z ruky, ale pisu si;)
    NAGASAWA: !! Vidis, tam jsem nebyla dlouho, dik:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SARAJ: Zkus Mikrofarmu. Tam mají sem tam škvarky z přeštíka
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SARAJ: Záleží, kde to máš blíž ,-)
    Nám jely z řeznictví na Štrossmayeráku.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Mam asi mimon dotaz, nicmene - doporuceni kam na fajn skvarky, Praha? Normal mam rodinne zdroje, ale corona a zabijacka nejdou dohromady. Nechce kila, ale chut na skvarkovou pomazanku ne a ne prejit.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A dnešní oběd - kuřecí stehna kořeněná Fajítas s rýží s brokolicí a granátovým jablkem.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam