MOODYCAT: :) to neni něco co musí mít hranici, nebo nějaký pravidla. Prostě když narazíš na něco co ti připadá jedlý, nebo když ti někdo nabídne jídlo co neznáš, tak ochutnáš.
A co ti chutná, to potom jíš.
Pochopitelně, taky záleží jestli to je správně (čti chutně) upraveno. Třeba ty kůže.
To může bejt buď mastná hnusná žvejkavá věc, nebo křupavá lahoda. A platí to pro rybí kůži, pro kuře, pro vepřový schweinebraten, ....
Měl jsem třeba ve španělsku prasečí uši jako tapas.
Některý věci na první ochutnání nejsou nic moc, ale za párkrát ti přirostou k srdci. Něco ti bude odporný, něco si zamiluješ.
A nebo, jako naše místní operní pěvkyně, ta nejí nic, co se jí nelíbí, nebo co je "ryba" (čti cokoliv z moře nebo jiny vody). A prostě to tak má, je s tím spokojená a nic zkoušet nechce.
Je to jen na tobě.