ja sem koupil v akci 40kg italsky double zero a ten mega pytel mam v predsini. u popelnic sem nasel takovy ty do sebe zapadajici odmerky a ted kdyz varim, tak chodim s tou odmerkou hrnku. hlavne se to z toho pytle tou odmerkou lip kyda. tak sem do misy z prace nakydal 3 hrnky a rozkydnul 4 bio vejce, ale byly tak malinky, ze sem nespojil vsechnu mouku, tak sem rozklep dalsi dve... pak sem si pustil herbieho a tezce hnetl. testo je vlacny a zraje v lednici. dneska sem upek kechnu, obral od kosti, ty svaril na vyvar v papinaku. stavu z kachny sem nalil do pullitru, nechal ztuhnout, oddelil kachni sadlo, pul stavy sem smichal s obranym masem. zejtra v cinskym strojku snad udelam platy pasty a do nich dam kachni smes. este premejslim, ze udelam kulicky z ty smesi a dam je zmrazit, aby mi pak pasta nepraskala az ji dam hotovou zmrazit. este uvidim jak moc budu linej