• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KATIA: Teď mám ty tři hezky v sobě a vyplňují přesně určený prostor. S dalším bych už nezavřela šuplík, i pokud by se tam dobře vešlo na šířku. Prostě malá kuchyně. 😅
    KATIA
    KATIA --- ---
    ALEXIS: Dyť to je vetší sítko, ty menší budeš skladovat v pasírce ;-)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Čím bych měla prohnat hroznové víno? Chuťově moc dobře, ale má velmi nevyhodny poměr dužina X pecicky, takže je ideální na stavu.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Chřestovej krém pasíruju, tam není žádoucí ani jedno zapomenutý vlákno. Jinak to zmákne pan Braun.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já ráda semínka takže rybiz jenom pomixuju. :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAJKA: Většinou sítkem, mám tři sítka s různou hrubostí. Největší pruda jsou špendlíky a rybíz, ale na ten objem, který dělám, se mi nevyplatí skladovat doma pasírku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A vlastně špendlíky, tuhle jsem dostala tašku a jen je rozvařím a protkačím cedníkem s dírama a vůbec se nemažu s peckováním
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    MAR_TINA: mas pravdu no, kdyz sem delaval rybiz, tak sem taky lisovaval..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám lis na ovoce a prodeju s tím rybíz nebo ostružiny na hladký džem, jinak asi nic.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    MAJKA: ja v praci cedim vyvar skrz jemnej chinois a kdyz mam naladu tak obcas brkasi skrz tamis.
    pasirovacem prohazuju jen brambory na testo na noky. kdyz sem delaval domaci rajcatovou stavu, tak sem si pujcoval takovej mlejnek, abych dorozcvachtal blansirovany rajcata. doma jinak uz nic.

    pokud to neni pro nakou navstevu nebo nekde na nakou jinou sebereprezentaci, tak bych doma nic neprosejval/cedil. max trochu pokydlit tycakem, ale ne moc. zbytecne se pripravujete o vlakninu, kterou se zivi strevni biom, kterej pak 'nenatravuje' slizkej strevni povlak, kterej mj. zabranuje nezadoucimu prusaku obsahu strev do obehu..
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAJKA: Mám pasírku, takže dle ovoce užiju. Fajn vynález.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Pasirujete? Plátýnkem? Sítkem? Nebo máte pasirovač?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Kleftiko

    BAAL
    BAAL --- ---
    Illuze rikala, ze nezdrave hubne jak jsem 2 tydny nepekl, ze bych s tim mel neco udelat. Tak tedy Misa dort

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ENDER: párkrát ho měli v Bille a nebo na netu a snad Marks and Spencer
    ENDER
    ENDER --- ---
    MAR_TINA: kde kupujes weetabix?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ACIDQA: Tak je to na houby, promazala jsem to a nic 🥺
    Musím uhnat Nyxe.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Poslední dobou ujíždím na Weetabixu, mám ho v kanclu krabice a míchám.

    XAJA
    XAJA --- ---
    XAJA: inak je crudaiola jedno z mala jedal, kde taliani toleruju rybu so syrom na jednom tanieri.
    XAJA
    XAJA --- ---
    ACIDQA: ideal - nemusis mat plno misticiek:)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    XAJA: ja jim sama :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam