• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Počkej, ty máš nástavec na těsto těstoviny a chceš ho poslat dál?
    BAAL
    BAAL --- ---
    MAR_TINA: kdyby pan Baal nebyl pýča a nehodil si iphone do moře na dovolené, tak mohl být Kenwood, ale místo toho bude mobil:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BAAL: až si koupíš Kenwood, tak nástavec na těsto na těstoviny posílám dál ;)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    BAAL: přesně, já taky :D včera jsem taky dělala zrovna dvojitou dávku a půlka už se válí v mrazáku, se to hodí, kdy jsem pryč a puboši potřebují rychlý jídlo :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    APRILMOUSE: od té doby co jsem je objevil tak je mám fakt rád, protože je to mimo jiné jídlo co se ho dá udělat kvanta a snese na pohodu mrazák. Jen by to už sakra chtělo ten Kenwood, snad jednou:)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    APRILMOUSE: uaa, díky! U nás dělal děda s houbama ne pirohy, ale ouška (tvarem silne pripominaji tortelini, jinak vše ostatní stejné) a davali se do Boršče.
    Když se tu mluví o té rehabilitaci....
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Zas ty pirohy :D tentokrát s houbama

    ACID
    ACID --- ---
    GALE: za mě je největší game changer čerstvý vs. kyselý nakládaný kopr.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ILLUZE: nejhezci, co jsem videl :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    ILLUZE: ráno to tady vidím a sice nejsem fan koprovky ale hodilo mě to uplně do babičkovského vibe, tak jsem si udělal ke snídani vajíčkovou jen babička by asi nedávala Sriracu a kafe místo ve turka ve sklenici na nožičce jsem nahradil espresso tonicem:)

    GALE
    GALE --- ---
    ESPERANZA: Koprovku jsem si rehabilitovala až v dospělosti. Když jsem vyměnila tvrdé šlachovité hovězí a prefabrikované knedlíky za vařené vejce a brambory. Pak je to fakt nej jidlo.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    ILLUZE: Koprovku jsem od školky/školy nejedla, tehdá se zařadila mezi jídla, která nemám ráda. Samotnou mě proto překvapilo, jak moc se mi nad touhle fotkou sbíhají sliny a ta velká touha ochutnat… ! :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tchýnina luxusní koprovka s mandlemi, s opečenými brambory.

    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ILLUZE: taky dávám povidla a nebo nějakou tekutou marmeládu. Podle pradobrot. :D




    SPIKE411: vypadají skvěle!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ILLUZE: Mléko a rum jsem dával, ale ne dost, očividně. Povidla jsou dobrý tip.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SPIKE411: Přimíchej k máku 1-2 lžíce povidel a 2-3 lžíce mléka. A panáka rumu ,-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: Můj pokus. Mák mohl být trochu „vlhčí”, ale pro Američany toprý.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    A já jsem pyšná. Ale jakože lítají knoflíky na hrudníku.
    Naše lemřičky snědly salát. Jakože fakt kombinaci kuřecí, salát, hruška, dip a opražené bagety s pestem.
    A přidávaly si 💪

    Bohatstvo, jedna běžně odmítá maso a zeleninu. Druhá bojkotuje hrušky. Muž dříve nemusel kombinaci maso a ovoce.

    Uaaa, dočkala jsem se!!! :))

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Hovězí veverka po kozácku. Kozáci byli jediné houby, které jsem z výpravy na Vysočinu dovezla.

    TESSS
    TESSS --- ---
    MAR_TINA: mas i kompoty? kdyz ne nevadi. Prodas mi jednu sklenici marmelady? ´¨smajlik roztomily kralicekˇ´
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vsem vrele doporucuji tohle dokonaly vege chilli. Pani vi, co dela :)




    How to make the best vegetarian chili of your life
    https://www.youtube.com/watch?v=w-afw35noy0&ab_channel=RainbowPlantLife
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    K veceri pokracuje rajcatove silenstvi a krevety od obeda v jine verzi.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam