• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DOCKINEZ: kámo ty to zelí nacpeš úplně všude:D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DOCKINEZ: Kdysi davno jsme zkouseli kombit domaci uzeny s domacim kimchi, a byla to lahoda nesmirna. Just sayin´, jen kdyby ti neco zbyvalo po ty zelnacce :-).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Taková normální páteční snídaně: omeleta se třemi druhy sýra, domácí kysaný zelíčko, extra čupr mega cool kimči od bráchy a kousek řemeslnýho chleba.

    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Jinak maj tam celkem dobrou klobásu s medvědím česnekem, sekačku (mívaj i teplou), vlastní sulc (mají masovej a nebo salámovej - ten masovej je lepší), jiternice a pikantní roastbeef.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    LOVE_DALI: Kde to tam presne je, pls?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: to, co jsem dovezl kolegovi je ta levnější varianta. Víc na obiracku.
    Sám to preferuji, protože mi ta žebra přijdou líp vyuzená :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SAMOUT: tohle kupuju u řezníka v Líbeznicích.
    Většinou zavazej v pondělí, ale někdy taky v úterý.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Kde ze to Love_dali bydli?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOVE_DALI: Nejslabší článek je nakonec ta klobása. Neměli klasickou suchou paprikovou, tak jsem vzal tohle, a není to ono. Ale jasně, sníst se to dá.

    Ale žebra teda nádherný. A co hlavně - jsou uzený, ale ne chemický, takže výsledný vývar byl tak akorát.

    Už teď se těším, jak z tohohle materiálu příště udělám třeba kroupovou polívku. To bude mr**da.

    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DOCKINEZ: Jsem rád, že žebra zabrala. Brácha taky chválil :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DOCKINEZ: susene houby mam v polevkach moc rad. V zelnacce, v cockove dokazi tu chut hezky pozvednout a je to tam zajimavy prvek.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mr. LOVE_DALI mi dovezl senzační uzený žebra, tak jsem z nich stvořil zelňačku. Kromě zelí, plecka, klobásy, cibule a česneku jsou tam i sušený houby.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Čočka s uzeným a volským okem. Těžký netěžký, my to tak rádi ,-)

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BRUKEV: prezentace za tu se omlouvám, šlo to na talíř, žádný hraní si se světlem stínem, protože už na to čekali stravníci s vidličkou a nožem od chvíle, kdy jsem to začala vařit....
    A já fakt nevím, ale přijde mi to nefotogenické i takhle při večeru. A oblohu k tomu neřeším. Rýže je na cibulce.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GRANTORINO: prezentace má své rezervy, ale na to já nehraju. Takže foto kvituji, neboť roštěnky na slanině, případně hořčici, jsou-li podávány s rýží či bramborou kaší, patří mezi moje tuze oblíbené jídlo.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Roštěnky na přání

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Raclette v zámoří nám dcera mého drahého zorganizovala. Přežrali jsme se.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcerejsi vecere :)

    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DOCKINEZ: Dávám do remosky předvařené brambory, čerstvé zelí a na to vinnou klobásu. Ach..v jednoduchosti je skoro gastro orgasmus
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já zas nejvíc miluju to dušený zelíčko.

    Výpečky/kachna/uzený... jsou jen záminka mít k obědu zelí :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    FERRYH: Jako já je mám taky ráda, o tom žádná, ale jíst to v takových porcích, mám 120 kilo :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam