• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dnešní cibulačka s pečenými kolečky dalamánku a sýrem, plus hlívový guláš, ten jsem nestihla vyfotit a po obědovém šlofíku byl pryč...

VELCORO
    VELCORO --- ---
    QUANTI: Moje matka na to ma hack. Objedna ten kram na peceni chleba, objedna horkovzdusnou troubu, topinkovac a par dalsich veci, ale adresu uvede moji :)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    QUANTI: Vím, ale já měla to pnutí ;-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    JAJITA: Jako... Dík, internetově gramotná jsem, ale spíš to nemám kam dát :/
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    QUANTI: Koupíš na netu na dvě kliknutí :-P
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KOCHANSKA_CH: Nemám ani CP, ani HF, tak mě to trochu štve! 😅
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Krůtí sekaná z CrockPotu opečená v HF, celerový salát.

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pirohy plnene bramborama s tvarohem a cibulkou a slanonou a bryndzova omacka :-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem nějak neměl chvilku uploadovat: Sklidili jsme na zahradě první pažitku a pak ji cpali do všeho, takže tady jsou noky s kuřecími kousky a smetanovou omáčkou s pažitkou,

vykoledovaná velikonoční vajíčka na chlebu s máslem - s pažitkou,

a synkovi hrozně zachtunal rohlík s Májkou a pažitkou, to jsem nefotil, ale chtěl to na svačinu do školy celý týden.

No a tenhle víkend jsme využili počasí a vytáhli gril:

Credits pro moji ženu: Noky a šopák dělala ona.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KOCHANSKA_CH: U tebe je fascinujici hlavne to, jak jsi schopna se vyblbnout s prilohama :-).
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dopoledne jsem z trhu donesla žampiony, hodily se na polívku.
    Telecí z rodinného chovu bylo přes noc v CrockPotu, pyré z pečené dyně s mladým česnekem, parmezánem a špenátem, kadeřávek, mrkva, řepa.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Klasika…
    Fazolový guláš s klobáskou a knedlík s vajíčkem, domácí chléb s vajíčkem a pažitkou - uvařených přesně tak akorát.

1KA
    1KA --- ---
    LYNCH: upravila jsem si lehce suroviny, pomery sedi, na špaldovou mouku je potreba víc mléka.

LYNCH
    LYNCH --- ---
    1KA: můžu recept prosim?
    1KA
    1KA --- ---
    Real vegan banana bread je famózní. Myslím si, že největsí šťávu tomu dává ten kokosový olej a 85% hořká Lindtka.

VELCORO
    VELCORO --- ---
    Nedalo mi to a jeste jsem tam neco pustil na vecer.

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KOCHANSKA_CH: Ta mě taky zaujala, moc pěkné:).
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Rybí pátek - hejk ve společnosti krevet a barev.
    Vrátila jsem se zrovna z Polska, kde mě zaujala červená řepa s koprem a hořčičným semenem, tak ju zkouším napodobit.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Bezmasý čtvrtek - haloumi špízy z horkovzdušné fritézy se salátem.

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Dnes jsme se vypořádali s rozšířenou tuzemskou pověrou, že tatarák je jídlo vhodné spíš k večeři, k pivu a podobně.

Nic není dál od pravdy! 20 deka hovězího, topinka z řemeslnýho chleba a troška česneku, a ejhle! Oběd jak víno je na světe <3

Radši mám teda tatarák s kaparama a steakovejma hranolkama, ale když nejsou, tak si holt člověk poradí.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam