• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    FINSON
    FINSON --- ---
    No a ta krkovička, té je strašná hromada. Nejdřív jsem ji ještě jednou trochu líp naaranžoval i s paprikama:



    Pak jsem vymyslel, že ji natrháme a udělám burgery - dítě trhané maso nechtělo, tak jsem ho nechal, ať si nadiktuje, co v té bulce chce mít - řekl si o kuřecí prsa z horkovzdušné fritézy, jak je dostává k rýži, a k tomu kolečka vajíčka na tvrdo a kečup - prostě věci, které miluje - a ono to nakonec vůbec nebylo blbý.






    No a to zelí, co zbylo potom, co jsem ho dával do těch burgerů, jsme dneska dojedli na klasický způsob.
    Ještě pořád mi tady zbývá miska trhané krkovičky s výpekem, tak už nevím, asi ji zítra zamíchám do kolínek aglio olio :-)

    FINSON
    FINSON --- ---
    Snídaně šampionů

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ACIDQA: opet parada. Ty tvoje oblozeny chleby/peciva jsou opravdu lákavé.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ACIDQA: Voe ;-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ja sem chodim dlouho! :)))
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Ona je i tady :-(
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Tym vletenevimcojist. Snidane umim. A testoviny a salaty na dva miliony zpusobu taky.

    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SADY: dobře no, tak pro tebe alio olio con olivo a mrkvo. ;)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    Ještě se podělim o to, co jsem měl včera k véče, protože to je moje nový oblíbený jídlo (ikdyž to nevypadá kdejak).
    Nedávno mi yt nadhodil nějakej recept na peanut noodles. Vypadalo to dobře, tak jsem to zkusil. Nejdřív jsem nasucho pražil posekaný arašídy se sezamem, pak jsem na chilli olej přidal arašídový máslo a protlačenej česnek, prskalo to, já nasranej, bylo to dobrý, ale nepřipadal jsem si tak nadšenej jak ten asiat na videu..
    Nedlouho potom mi algoritmus zas předhodil podobnej recept.

    Uděláte si nudle, měl jsem s udon.
    Do misky dáte vrchovatou lžíci arašídovýho másla a zalejete přibližně stejnym množstvim horký vody, rozšmrdláte vidličkou, aby se to spojilo v řidší kašičku, pak lšíce sojovky, trochu cukru (já nahradil sladkou ABC sojovkou), zakápnout sezamovym olejem, trochu chilli, pak tam dáte ty nudle, promícháte, nahoru jarní cibulka, nějaký bylinky, asi se to dá upravit na sto způsobů (jako aglio olio), za tři minuty manžárujete. mlask

    SADY
    SADY --- ---
    MICHELLEDANIELS: za me taky cajk, akorat to neni alio olio e peperoncini, tot vse 🤦
    SADY
    SADY --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DYSTOPIK: ja mam rada noky s bazalkovym pestem, olivy, susena rajcata, rukola, ořechy (davam píniove nebo vlastske) a parmazan. Okoukano v UGO. Za me olivy úplně cajk :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    většinou dávám ještě kapary, na ty jsem zapomněl..

    ..a pak to poleju kečupem (ne, to už si vymejšlim:))
    SADY
    SADY --- ---
    DYSTOPIK: ja jsem zase aglio olio peperoncino nacek, takze se neshodnem...
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    SADY: já jsem drsnej kluk a nectim žádný pravidla. Povim ti jedno tajemství. Je tam i mrkev.. a noky
    SADY
    SADY --- ---
    DYSTOPIK: nejsou s olivama 🤷
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    dneska můj oblíbenej mashup - noky aglio olio e peperoncino

    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DYSTOPIK: Hotovo. Už na začátku dobrý. Ale ona je ta cuketa, ruku na srdce, spis jen nositel chuti než ze by sama nejakou měla :-) ale má dobrou chrumkavou strukturu.

    A použil jsem lopatku na sejra! Šlo to tím.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DYSTOPIK: Jdu to udělat a nechám to tu rodičům. Jsme ve fázi “čau, nechces cuketu/patyzon/okurku/salat”
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    RUTHLESS: asi stačí třeba půl hoďky, ale popravdě to většinou jim až po několika dnech. Je dobrý to vyndat z ledničky chvíli dřív před konzumací, aby se v tom uvolnil ten olej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam