• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DOCKINEZ: plus za odvahu v tomhle teple
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Málo se ví, že v létě se naše rodina neživí jen vepřovými výpečky se zelím, ale pravidelně dojde i na lehčí stravu. Jako třeba dneska - směs teplý zeleniny ze zahrady a telecí tatarák se zamíchaným parmezánem.

OLIII
    OLIII --- ---
    BAAL: Tenhle fotopříběh na pokračování mě inspiroval objednat formičky. Kdyžtak sdílej další tunění:)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BAAL: jeste posypka ze sekanych prazenych mandli ve slanem karamelu a bude to naprosto dokonale... :O)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Nanuky epizoda dva, cas na polevu:-)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    U tchýně jsem ochutnala švestkový koláč s ořechy. Byl božský.
    Doma jsem “sušila” sklenku s ořechy v karamelu a doteď nevěděla, co s ní.
    Tak dnes na snídani jogurtovo rybízový koláč s ořechy a posypkou se skořicí ,-) A už asi nikdy jinak :)

WERKA
    WERKA --- ---
    BRUKEV: Recept tady [DYSTOPIK @ Rádi jíme...] a já tedy můžu poděkovat jmenovitě ID DISTOPIK (včera jsem byla líná hledat, čí recept to byl
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WERKA: ten recept by se hodil, děkuji predem za cele osazenstvo teto skupiny
    BAAL
    BAAL --- ---
    KURE: našel jsem na alíku za pár dolarů u nás jsou běžné na eshopech za 300kc+, hádám, že to moje bude napuštěné smrtelným jedem nebo je to to samé, uvidíme po prvním použití, kdybych se tu dlouho neukázal je jasné jak to dopadlo:)
    WERKA
    WERKA --- ---
    Posílám díky tomu, kdo sem dal recept na salát z cukety. Obohatil mi repertoár při každoročním řešení problému "Už zase cukety. Co s nimi?"

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BAAL: tohle jsem nemel videt, proc mi to delate????
    KURE
    KURE --- ---
    A co to je za formičky? :) to asi potřebuji
    BAAL
    BAAL --- ---
    KASUMI: V papirnictvi (treba v Arkadach u vchodu do metra)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    kde se kupujou ty drivka?
    BAAL
    BAAL --- ---
    Protoze na Ninja Cremi porad z vyplaty nezbyva, tak inspirovan Illuzí, alespon nanuky:-)

Recky jogurt+med+burakove maslo+banan

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Na osvěžení v tomto počasí - jahodový sorbet ,-)

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRUKEV: trhat co nejmenší, stejně jako cukety. Pak stačí třeba jen na máslo, nebo tedy vydlabat a zapéct s mletým masem, příadně opéct plátky a přidat do libovolného salátu
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    BRUKEV: dělám patizovonou omáčku nebo ho rada pecu v troubě :)
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Po delší době máme rybu, a zrovna je pátek :)
    V troubě pečený losos, noky se zeleninou na másle, k tomu jakože tzatziky.

(Jídlo neumím ani aranžovat ani vyfotit, ale bylo to moc dobrý a konečně jsem si vzpomněla na vyfocení dřív, než jsme se na to vrhli)

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DOCKINEZ: patizony uz mi taky zraji, ted jsou tak na dlan ci mensi. Nejaky overeny napad, co s nimi, nez půjdou zas do trojobalu, pripadne na kostky do zavarovacky?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam