Jeden známej minulý týden divokou svini střelil, druhej se postaral o transport, čištění a porcování, a já? Já včera přišel k hotovýmu, vypláznul bratru tři kila pade a odnesl si tašku plnou masa.
Kromě masivních kousků kejty apod., kterejch by byla na guláš škoda, jsem ve svým dílu měl aj hezký odřezky masa a sádla. A to jsou zase komponenty, který jsou na guláš jako dělaný. A tak jsem se do toho včera večer pustil.
Dneska už mi tak zbejvalo jen vzít vařený brambory ze včerejška a během čtvrt hodinky z nich udělat špalíčky. Hezky handgemachte, jak říkává panpolrajch.
A jo, výsledek super. Může se zdát řidší, protože jsem guláš nezahušťoval, ale to je daný tím, že guláš jíme hlavně s chlebem, popř. si člověk chlebem vytře zbytek omáčky.
Jedinou vadou tak je ten Birell, ale holt budu za chvíli řídit, tak se nedá nic dělat.