• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    XAJA
    XAJA --- ---
    ENDER: riesila som to pred necelym rokom, ked som si v taliansku zabudla tasku s nakupenymi cestovinami: [XAJA @ Rádi jíme...]

v odpovediach su tipy. tie privatne znacky billy aj kauflandu su ok. tusim, ze im ich robi prave la molissana. proste ak chces dobru cestovinu, nehladaj podla znacky, ale aby tam bolo uvedene "trafilata al bronzo". budu robene tradicnym postupom (lisovanie a susenie) a budu ok.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Velmi rychlé a bezvýčitkovité :)

BARTOK
    BARTOK --- ---
    ENDER: Zrovna dneska sem na ně koukal v tomhle eshopu za 39,-
    Těstoviny Rummo Spaghetti No.3 500g | Mercadó Food
    https://www.mercadofood.cz/cs/rummo-spaghetti-3-500g

Když si vemu, že sem je kupoval za euro a pár drobnejch v Itálii.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nevite, jestli se nekde v cechach v normalnim obchodnim retezci daji koupit italsky testoviny (La molisana, Rumo, De Cecco) do cca 40 korun?
    Vim, ze Rumo spagety ma albert, ale ten za ne chce bez akce asi 80 korun..
    Na slovensku jsem objevil La molisana v Kauflandu, tak jen jestli se s tim budu muset tahat do cech, nebo se to da i nekde u nas poridit...
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Česnekovej jogurt, paprikový máslo a pečený brambory, žampiony a cizrna. Jsem nemocná, takže rychlovka.

SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KID_MCHUTT: To mas dobry, muj rika "nechtel sis pridat"?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Bigos pro kamarády. Hodně bigosu.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LYNCH: ty ne? ty moje mluví furt: "nežer" a "není toho moc?" :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    GRANTORINO: ty máš mluvící talíř??
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    (a jinak mne dnes k nákupu slaniny a to rovnou půl kila, dohnal soused, co bydlí o patro níž, co je trenér ve fitku,
    denně, každé ráno voní v předsíni a k nám do bytu opečená slanina, to je fakt k zbláznění :D, normálně to nekupuju, ale to se nedá vážení!)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    já dnes do třetice: večeře carbonara, protože jsem koupila Pancettu Carbonara, vejce, Parmigiano-Reggiano a potkala jsem čerstvé tagliatelle z Alberta... jednoduché a rychlé

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Dnešní večeře - výpečky z bůčku a krkovice, zelí, bramborožitné knedlíky (z mrazáku, opečené na pánvi).
    Snídaně - bezlepkový makovec se zakysanou smetanou a borůvkami.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    dnes od oka domácí uncle beans.. povedlo se podle ohlasu, sladko-kyselá omáčka, krůtí + cibule, mrkev, čínský zelí, chilli-garlic omáčka, sojovka, ume ocet, lžíce medu a lžíce cukru a omylem trochu růžové vody, k tomu jasmínová rýže

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    dnešní oběd, stejný jako včerejčí oběd, ale vařeno znovu čerstvé: mleté na cibulce s trochou pórku, jasmínová rýže, míchaná vajíčka, kaše z červené čočky á la turecká čorba, zelný salát dva druhy a okurka

MUTHA
    MUTHA --- ---
    ACIDQA: vystavni!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    DEVIL: ale mne to udelalo docela radost!
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    kurva ja drzim muj pravidelnej 4 denni pust a ted me ty spanelaci uplne uplne rozesraly! ze je sem kokot vubec lezu... sorry
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ACIDQA: omg spanelaci, ty fakt zboznuju!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Spanelaci na prani. Snidane nebyla. :)

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Barevnej rybí pátek.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam